2777
2789
عنوان

این دیگه چه وضعیه

185 بازدید | 16 پست

برق رو میزنن شب میبرن...داری درس میخونی الان باید بمونی دیوار رو نگاه کنی

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

وسط ظهر هم خیلی بده کولر نداریم

با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنماگه بعد بحث یا دعوا تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که از رفتارم پشیمونم یا عاشقتون شدم فقط به اسم کاربری توجه نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وسط ظهر هم خیلی بده کولر نداریم

اره اونم بده 😭

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

آفرین دیشب 9رفته تا ۱۲

چقدر زیاد

کجایید شما؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

وا منظورت چیه ب نظر نی نی سایتیا همه چی عالیه چی میشه مگه برق بره فوقش مردم از گرما تلف میشن از کار ...

ای وای😡😡😡🤧

خب دبگه الان برای اکثرا همینه بعد من دوست دارم روز برق بره شب برق نره چون تو تاریکی بدم میاد خدا بخیر کنه عاقبت ما ها رو

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

خب دبگه الان برای اکثرا همینه بعد من دوست دارم روز برق بره شب برق نره چون تو تاریکی بدم میاد خدا بخی ...

برای اکثریت شب قطع نمیشه الان دو شب پشت هم قطع میشه اصلا چرا اینجور شه واقعا

برای اکثریت شب قطع نمیشه الان دو شب پشت هم قطع میشه اصلا چرا اینجور شه واقعا

برای ما دیشب سه ساعت نبود البته ۷ تا ۹ شب قطع بود بعدشم نیم ساعت بود بعد دوباره نه نیم رفت تا ۱۱ شب البته خرابی داشت خیلی بد بود

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

جانم کردستان شما کجاید برقتون میره

آها

سلامت باشید هموطن✨️

اینجا هم میره ولی دو ساعت بعضی روزها هم نمیره البته به تازگی اینطور شده یک هفته اس

قبلا مرتب هر روز قطع میشد

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

خیلی ممنون آخه برنامه نداره گفت ۷ تا ۹ بعد۹ میره

خیلی بده اینطوری

کار و زندگی رو مختل میکنه

برای ما دیشب سه ساعت نبود البته ۷ تا ۹ شب قطع بود بعدشم نیم ساعت بود بعد دوباره نه نیم رفت تا ۱۱ شب ...

برای ما هم اون تایم بود ولی درست نیست همیشه هرشب بره