2777
2789
واقعاااا ماشاالله خیلی نازه و خوشگل🤭✨من بچه بودم یه عروسک داشتم شبیه ایشون بود😅🥹

اوخودااااااا 😂

اره انگار عروسکه

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی زیبا هستیدخدایی بدون اغراق دهه 80 خیلی ناز هستند نسبت به ما دهه 60 وقتی همسن اونا بودیم

الهی بگردم

خب دهه شصت هم واقعا اون موقعا خیلی بشون سخت میگرفتن

بعد امکانات الآنم نبود که بخوان اونقد به خودشون برسن،

الان دیگه روتین پوستی و.... هست

قبلا ی ابرو بزور برمیداشتن🥲

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

الهی بگردم خب دهه شصت هم واقعا اون موقعا خیلی بشون سخت میگرفتنبعد امکانات الآنم نبود که بخوان اونقد ...

اره واقعا

ما تو این سن خیلی تیپ های داغونی هم داشتیم

مانتو های بلند و گشاد

دست به یه تار سبیل و ابرو نمیتونستیم بزنیم وگرنه اخراجمون میکردند

اگر پرمو بودی که دیگه هیچی بااون وضعیت آرایش میکردی افتضاح تر میشد

الان ماشالله صورت ها صاف مخصوصا اگه دست به عمل نزنند واقعا کیوت و نازترن

خوشگلیولی خب همش عملی که

وقتی کسی نمیتونه یه زیباییِ بینقص رو درک کنه، ترجیح میده بهش برچسب عملی بودن بزنه🌚

اره واقعا ما تو این سن خیلی تیپ های داغونی هم داشتیممانتو های بلند و گشاد دست به یه تار سبیل و ابرو ...

اره

الان خداروشکر خیلی ب نسبت اون زمان راحتره همه چی

ولی خب واقعا الان دیدم چ دهه شصتیای نازی که انقد به خودشون میرسن انگار نه انگار دهه شصتی ن

ارهالان خداروشکر خیلی ب نسبت اون زمان راحتره همه چیولی خب واقعا الان دیدم چ دهه شصتیای نازی که انقد ...

من خودم خیلی بهتر شدم با بالا رفتن سنم بااینکه نچرالم

خیلی تیپ و استایل تاثیر داره

پوست و مو و دندون هم خیلی مهمه

من خودم خیلی بهتر شدم با بالا رفتن سنم بااینکه نچرالم خیلی تیپ و استایل تاثیر دارهپوست و مو و دندون ...

اره خیلی تاثیر داره

استایل ، مدل میکاپ خیلی تاثیر داره

خودم اواخر دهه هفتاد م، ولی چون یسری چیزا رو رعایت میکنم

به هشتادیا میخورم