رابطه ی سه ماهو نیمرو نتونستی فراموش کنی؟ یا دوسالو نیم
به هر حال عزیزم بهتر بدونی که حتی زن و شوهرایی که تو ی خونه زندگی میکنن و بغل هم میخوابن و وابسگی بهم دارن ممکنه سر ی مسایلی کارشون ب جدایی بکشه
ذهنتو کم کم باز کن به روی دنیا
ذهت بسته است اجازه بده دوباره عاشق شی باور کن انقد فرصتای دیگه ای هست که وقتی بهشون دل ببندیمیگی چقد خوب ای کاش زودتر اینکارو میکردم
و مطمین باش از نظر روانشناسی دیدن خواب کسی که دوسش داشتی فریب ذهنته که از این حالت بیارتت بیرون
پیشنهاد من اینه که اگه میتونی ی سر ب مراکز سرطانی و بیماری های سعب العلاج بزنی
یادمه دختر خالم بعد از پیشنهاد روانشناسش که مثه وضعیت شما و خیلی بدتر بود وقتی رفت اونجا چندتا چیزو فهمید اینکه من سالمم و باید زندگی کنم و اینکه مرگ هر لحظا ای میاد سراغ ادم ارزش نداره زندگیمو خراب کنم وخیلی حسای دیگه
ببین عزیزم عشق خیلی چیز قشنگیه و حس شما اسمش وابستگی مریض گونه است حتی حتی خود عشقم زمانی قشنگه که بدون وابستگی باشه یعنی حتی اگه اون ادمو نداری تو زندگیت برای خوشبختیش دعا میکنی و زندگیتو ادامه میدی تو با اینکارت داری به خودت ظلم میکنی
داری فرصتای خوبو از خودت میگیری
از خودت بپرس ایا من لایق این زندگیم که با فکر کسی ک دیگه نیست خودمو زندگینثمو که میتونه خیلی قشنگ باشه فنا کنم
کسایی که دوس پسرم دارن به خواسگار نه نمیگن چون زندگیشون براشون ارزش داره اجازه بده اون اقا بیان و باهاشون صحبت کن شاید بتونی عشقی که لایقشی تجربه کنی