2777
2789
عنوان

قرص دوفامد

82 بازدید | 13 پست

خانوما من مشکلات تنبلی و پلی کیستیک تخمدان دارم دکتردوفامد نوشته من خیلی استرس دارم میترسم بخورم میگن عوارضش آمبولی هست سنمم سیو پنجه بیشتر میترسم چکارکنم کسی خورده این قرص رو و اینکه گفته تا ده روز روزی دوتا بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون تحریم شده این ایرانیش هس من حدیدا همین میخوردم

شما چجوری میخورین به من گفته تا ده روز دوتا ده بخور روزانه بعد از روز چهاردهم پریود تا یه هفته روزی دوتا به نطرت روزی دوتا زیادنیس

شما چجوری میخورین به من گفته تا ده روز دوتا ده بخور روزانه بعد از روز چهاردهم پریود تا یه هفته روزی ...

متوجه نشدم چ جور نوشتی من ازروز چهاردهم،پانزدهم روزی یکی میخوردم،یه ورقه میشه به مدت ده روز،بعد ک نمیخوردم چندروز یعدش پریود میشم اولین باریکی ازدکترهایهم گفت دوتا بخور بعدا یکی دیگ گفت نه یکی بخور،من تجربه ای ندارم یعنی اطلاعاتی ندارم حالاشما اگ میدونی دوتا زیاده میخای ماه اول یکی بخور

متوجه نشدم چ جور نوشتی من ازروز چهاردهم،پانزدهم روزی یکی میخوردم،یه ورقه میشه به مدت ده روز،بعد ک نم ...

ببین دکتر گفت از امشب روزی دوتا بخور تا ده روز بعدپریود میشی قطع کن و دوباره از رو چهاردم پریود شروع کن تا یک هفته روزی دوتا بخور که سیکلت بشه بیستو یک روزه