2777
2789
عنوان

نحو کات کردن

211 بازدید | 19 پست

من با پارتنرم دوسال فرقمونه من۲۱اون۲۳ بعد هیچ شغل درست حسابی نداره اینطورم نیست باباش پشتشو بگیره وضع مالی باباش متوسط و همش میگه وایسا من برم سرکار باید استخدام بشم برم معدن و همش میگه این ماه یه ماه دیگه و الان 8 ماهه میگذره هیچ خبری نیست تو یه کارگاه مبلمان سازی شاگرده اونم عشقی میره میاد میخوام کات کنم نمیزاره حتی بار اخر به صورت جدی کات کردیم که خودکشی کرد و بردن بیمارستان خوب شد من نمیدونم چی کار کنم از دستش خودم دانشجوام شاغلم دوتا شغل دارم نمیتونم این وضعیتو تحمل کنم تا کی اخه به پاش بمونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی آینده ای از این رابطه نمیبینی هیچ وظیفه ای نداری بمونی و بسوزی . خودکشی کرد به درک . اون نمیخاد درست زندگی کنه به شما چه ، شما راه خودتو برو .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

پسری که آنقدر اعتماد به نفس ندارع و بچه بازی در میاره و سریع تو کم آوردن خودکشی میکنه به نظرت میشه تکیه عاطفی و مالی برات در آینده .تا بگی فلان غذا رو میخوام .میگه ندارم میاد چاقو میگیره دستش خودشو شقه شقه میکنه .ایشون باید بره پیش روانشناس

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خودتو یجور گم و گور کن پیدات نکنه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

نمیدونم چیکار کنم کات کنم میترسم یه بار دیگ خودکشی کنه دیوونه دارم میشم

به تو چه .میخواد هزار بار دیگه هم خودکشی کنه اونان خودکشی نبوده ضعف کرده بردن بیمارستان .

تو نه روانشناسی نه چسب زخم .نه مددکار اجتماعی

الان اولویت باید خودت باشی

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

میدونی در تمام کشورهای اروپایی هرکس اقدام به خودکشی کنه روانی محسوب میشه و بعد از اقدام اگر زنده موند به تیمارستان تحویل داده میشه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .