2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 104 پست
من فقط پولش مهمه برام شما ایده داری برای کار پر سود

پر سود که یکی مثلا به خیاطی علاقه داره میره خیاطی یاد میگیره بعد کم کم تولیدی لباس میزنه

یکی میره دوره ماساژ صورت و اسکین کر میگذرونه بعد از یه مدت واسه خودش کلینیک میزنه

یکی مغازه میزنه

یکی میره آرایشگری یاد میگیره

یکی با استفاده از مدرک دانشگاهیش جایی استخدام میشه با کارآفرینی میکنه

خیلی کارها هست ... ببین به چی علاقه داری و شرایطت مناسب ورود به چه کاریه

یعنی هر زمان یه کمی میخوام به ازدواج فکر کنم این تاپیکا رو که میبینم دست و دلم به شدت میلرزه... توی ...

کسی ک اینطوری فایده نداره منم روزاول حرفای قشنگ زیادزد الان ولم کرده

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بخدا دنبال افکار نیستم با وجود این که رفتار بد دیدم مهمونی رفتیم دختر عمه هام شوهراشونو که همه جا ...

اصلااا قبول نکنیاااا

خب اون که همینجوری میره خودشو خوشبخت میکنه، از حرفات معلومه آدم زرنگیه، بعد تو میمونی و یه بچه.

خب برم اون بدون مهریه دادن میره پسر مجرد خودشو خوشبخت میکنه بچه هم حتی نمیخواد

کسی ک اینطوری فایده نداره منم روزاول حرفای قشنگ زیادزد الان ولم کرده

میدونی آدم باید محکم باشه چون واقعا چیزی قابل پیش بینی نیست ... وقتی میخواد ازدواج کنه باید احتمال بده که مثلا ممکنه یه روز همسرم به هر دلیلی نخوادم یا خیانت بکنه بهم و ازدواجم شکست بخوره یعنی با وجود این احتمال وارد زندگی بشه و از قبل خودشو آماده کرده باشه اون موقع پذیرش شکست در ازدواج راحتتره

إلهی خدا این مردا رو از بین ببره

ببین انتظارداره هیچی نگیرم راحت برم اون نمیخوادزندگی کنه رفیق باز بی مسئولیت شدید دهن بین

خب پدرت همینا رو می تونه بده به خودت با آرامش با پسرت زندگی کنی. اون مفت خور رو برای چی می خواهی تو ...

فقط خونه میده بشینم وگرنه واسه کار خودم باید کار کنم تا الان از خودم خرج کردم خونه خودمونم داده اجاره، اجاره هم میگیره به من نمیده خونه نصف نصف هست

ببین انتظارداره هیچی نگیرم راحت برم اون نمیخوادزندگی کنه رفیق باز بی مسئولیت شدید دهن بین

وای کپی شوهرم ولی شوهر من زن باز هی بسیج بی مسولیتی ش بعد بچه خوب شد تا حدودی بعد بچه خوب شد ولی خیانت هیچ وقت خوب نمیشه مثل اعتیاد هست

تمام حق حقوق تو بگیر باید بفهمه که نمیتونه با زندگی کسی بازی کنه

پر سود که یکی مثلا به خیاطی علاقه داره میره خیاطی یاد میگیره بعد کم کم تولیدی لباس میزنهیکی میره دور ...

دارم درس میخونم دو سال بیشتر نمونده ولی خیلی آدم با ریسکی نیستم باید آزمون استخدامی بدم حتی موقع کنکور سال اول ترسیدم ندادم