2777
2789
عنوان

خانواده سمیییییی

155 بازدید | 16 پست

کیا داشتن ؟؟

من نمیخوام دیگه تعریف کنم چون فقط غم خودم بیشتر میشه

بدونید فقط خانواده من از هر لحاظ سمی ان هر لحاظ واقعا خیلییییی سمی هستن

شما اگه داشتین راه حلی دارین ؟ چطوری راحت شدین از دستشون ؟

چیکار کنم روی روانم تاثیر نزارن

خدایا منو نجات بده🙂

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

هیچی رد دادم از دست شون نمیدونم باید چیکارکنم

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲از چی میترسی؟وقتی سخت ترین شبای زندگیتو تنهایی گذروندی🎀

من دارم هر دونه اش سم خااااالصه خداروشکر ازدواج کردم راه دور خلاص شدم

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هیچی رد دادم از دست شون نمیدونم باید چیکارکنم

چقدر سمی هستن؟ واسه من بدون اغراق هزار درصد

خدایا ...

🙂🙂🙂🙂🙂

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

درس بخون فرا. کن

میگن بعد از ۱۸ سالگی از لحاظ قانونی برای مستقل شدن به اجازه پدر نیاز نیست درسته؟؟؟

حداقل ارتباط تا جایی ممکن باهاشون حرف نزن ازشون نظر نخواه پیششون نشین

از ۲۴ ساعت ۲۵ ساعت تو اتاقمم😂

ولی مگه میشه وقتی تو یه خونه این حرفی زده نشه

یا اونا کرمشون نریزن؟؟؟

چقدر سمی هستن؟ واسه من بدون اغراق هزار درصد خدایا ... 🙂🙂🙂🙂🙂

خیلی زیاد

خیلی کلافم خیلییی

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲از چی میترسی؟وقتی سخت ترین شبای زندگیتو تنهایی گذروندی🎀

التماست میکنم واسه راحت کردن خودت چشم بسته ازداوج نکناز چاله پرت میشی تو چاه

میدونم عزیزم )

دارم درس میخونم برم دانشگاه

حداقل ۶ ۷ سال آدم میره خوابگاه

بعدشم خدا بزرگه🙂

از ۲۴ ساعت ۲۵ ساعت تو اتاقمم😂ولی مگه میشه وقتی تو یه خونه این حرفی زده نشه یا اونا کرمشون نریزن؟؟؟

واسه من که شده

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"