2777
2789

الان اگر تو این دوره زمونه میخوای خونهدار بشی فقط با وام مسکن میتونی خونهدار بشی اوراق و وام مسکن اولی

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

الان مگه میشه خونه دار شد؟

خدایا... مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی، اگر روزی ز عرش خود به زیر آیی، لباس فقر پوشی و غرورت را برای تکه نانی به زیر پای نامردان بیاندازی و شب آهسته و خسته، تهی دست و زبان بسته به سوی خانه باز آیی، زمین و آسمان را کفر میگویی، نمیگویی؟! خداوندا.... اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی، پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت، *خداوندا تو مسئولی* خداوندا.... تو میدانی که انسان بودن و ماندن، در این دنیا چه دشوار است.خداوندا.... تو میگفتی كه نامردان بهشتت را نمیبینند, ولی من با دو چشم خویشتن دیدم كه نامردان به از مردان ز خون پاک مردانت هزاران كاخها ساختند. خداوندا... بیا بنگر بهشت کاخ نامردان را... تو خود گفتی اگر اهـرمن شهوت بر انسان حکم فرماید تو او را با صلیب عصیانت مصلوب خواهی کرد...انسان اشرف مخلوقاته؟!!!!!! انسانی که دنیا رو به گند کشیده با غرورهاش، تعصباتش، تشنه بودن قدرت، جنگ طلبی، منفعت طلبی، حرص مال و منال و ثروت، با قتل، جنایت، تجاوز، حسد، کینه، بخاطر همین شهوت باعث اینهمه تجاوز و قتل و زنا و خیانت بشه اصلا نمیخوره اشرف مخلوقات باشه شیطان حق داشت سجده نکنه به این موجود ۲پا شیطان واقعی خود ما انسانها هستیم اون شیطانی که میلیونها سال میگن خدارو عبادت کرد حق داشت بر همچین موجودی سجده نکنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوزخونه دارنشدیم ولی رفتیم زیرقسطای سنگین وام مسکن وفروش طلا

مسکن ملی ثبت نام کردیم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
الان اگر تو این دوره زمونه میخوای خونهدار بشی فقط با وام مسکن میتونی خونهدار بشی اوراق و وام مسکن او ...

کجای کاری خواهر مگه چقد وام مسکن میدن نهایت۵۰۰ بدن ک با پولش تو شهر ما برای پول پیش خونه ی سال هم کافی نیست🥲

کجای کاری خواهر مگه چقد وام مسکن میدن نهایت۵۰۰ بدن ک با پولش تو شهر ما برای پول پیش خونه ی سال هم کا ...

نه دیگه

من هم در مورد وام مسکن گفتم هم اوراق یعنی هم وام مسکنو بگیری هم اوراقو بگیری اوراقم بالاخره زیاده بستگی به هر شهر و تعداد بچهای که داری مبلغش بیشترم میشه

بعدشم دیگه باید اگر ماشینی داری طلایی داری همه رو بفروشی چون ماشین طلا رو بعداً میشه خرید ولی خونه رو که نمیشه خرید

خونهام لازم نیستش حتماً آدم از همین اول ۷۰ ۸۰ متری شروع کنه یه خونه ۵۰ متری هم بگیره یه چند سال بشینه قسط و قرضش که کمتر شد دوباره عوضش بکنه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

نه دیگهمن هم در مورد وام مسکن گفتم هم اوراق یعنی هم وام مسکنو بگیری هم اوراقو بگیری اوراقم بالاخره ز ...

والا نمیدونم تو شهر خونه شما چ قیمته ولی تو شهر ما زیر ۱۰ میلیارد نیست خودتو بپکونی سه تومن بتونی جور کنی ک بهت سوئیت پایین نقطه شهرم نمیدن

والا نمیدونم تو شهر خونه شما چ قیمته ولی تو شهر ما زیر ۱۰ میلیارد نیست خودتو بپکونی سه تومن بتونی جو ...

نه اینجا میشه با چهار پنج خرید

نه دیگهمن هم در مورد وام مسکن گفتم هم اوراق یعنی هم وام مسکنو بگیری هم اوراقو بگیری اوراقم بالاخره ز ...

عزیزم شما اطلاع دارین درموردش؟وام مسکن چقد میدن وام اوراق چقد میدن؟چون قبلا ماسوال کردیم گفته بود ۵۰۰هست مبلغ وام ک ی مقدارش باید اوراق بخری ۳۰۰و خورده ای دستت میگیره تازه سند خونه هم میخاد برای ضمانتش

عزیزم شما اطلاع دارین درموردش؟وام مسکن چقد میدن وام اوراق چقد میدن؟چون قبلا ماسوال کردیم گفته بود ۵۰ ...

سندو که باید بزاری بابت ضمانت بانک یه دفعهای به شما دو سه میلیارد تومان داره وام میده بعد شما اگر سندی هم نذاری فردا روز قسطاتو پرداخت نکنی بانک میخواد چیکار بکنه پس

مبلغ دقیق هم نمیدونم چون شهرهای مختلف سقف وام متفاوت

ن والا دوسه تومن بعیده بدن شاید تهران باشه ک همونم دوسه تومن فک نکنم ولی شهر ما شیراز فک کنم ۵۰۰ وام ...

دیگه من شهر شمارو نمیدونم

سندو که باید بزاری بابت ضمانت بانک یه دفعهای به شما دو سه میلیارد تومان داره وام میده بعد شما اگر سن ...

ن والا دوسه تومن بعیده بدن شاید تهران باشه ک همونم دوسه تومن فک نکنم ولی شهر ما شیراز فک کنم ۵۰۰ وام مسکن میدن فقد