2777
2789
عنوان

Hpv چقدر زیاد شده

234 بازدید | 27 پست

چقدر زیاد شده واقعا ، قبلا اصلا همچین ویروسی نبود

اکثرا هم بخاطر روابط جنسی ازاد

که متاسفانه اکثر مرد ها قبل از ازدواج رابطه داشتن و برا همین تو متاهلی هم ب همسرشون انتقال میدن

تورو خدا چهارچوب دوستی رعایت کنید

این ویروس از طریق بوسیدن هم منتقل میشه

انشالله ریشه کن بشه تو جامعه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هعیی... کاش اینطور باشه بدبختی اینجاست که برای زنا خیلی خطرناکه و واکسنش گرون

برا مردا خطرناک نیست ؟

من چند سال پیش دو تومن بود میتونستم بزنم اما کلا از واکسن متنفرم واقعا

میترسم از باشگاهی چیزی یا استخر منتقل نشه ؟ اخه تو گوگل نوشته بود حتی از طریق عرق هم منتقل میشه

از بهداشت محل ی امار بگیر میگه اچ پی وی و اچ ای وی به شدت زیاد شده

زن و مردم نداره روابط ازاد زیاد شده

تو ی مدرسه دخترونه رفتن ی کلاس ازمایش گرفتن فقط دو سه نفر نداشتن

پروف خودمم شات نگیرید.متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

برا مردا خطرناک نیست ؟ من چند سال پیش دو تومن بود میتونستم بزنم اما کلا از واکسن متنفرم واقعا میترسم ...

اینطوری باشه که همه ما ناقل اچ پی وی هستیم، از سایت معتری خوندید؟ برای خانما متاستفانه سرطان دهانه رحم میاره

لطفا درخواست ندید قبول نمیشه، مجرد نیستم و متاهلم راجع به زندگی شخصیمم نپرسید.

واقعا

اخه من میگم زندگی هرکسی فرق میکنه اوکی، ولی بنظرم چطور ادم تو دوران تنهایی و مجردیش را بطه نداره و زندگی میکنه؟ خب بقیه زندگیشم تا وقتی مطمئن نیست و نمیدونم ازدواج نکردن هم همونطور پیش بره دیگه نمیمیره که 🥲😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥