من که اصن ناراحت نیستم یه مدرسه خیلی بهتر ثبت نام کردم که پروندمم اصن نمیده که بخوام برم نمونه دولتی ولی واقعا چرا؟ امکان داره یکم بگذره درست بکنن؟ چون معدلمم اشتباه زده
همیشه قبل از اینکه بیای تو این سایت قبلش از خودت یه معذرت خواهی کن که باید تاپیک هایی رو ببینی که در شان تو نیست و توسط یک استارتر بی مغز زده شده... خیلیم معذرت خواهی کن||بشدت از دخترایی که آویزون پسرا هستن متنفرم... شماها آبروی تمام دخترارو بردین ! متاسفانه تو این سایتم زیادین || عاشق دخترایی هستم که شخصیت استوار و محکم دارن و کلی زمین خوردن اما هربار خودشون بلند شدن و روی پای خودشون ایستادن و تشنه ی توسعه و پیشرفت هستن♥︎|| خواهشا تویی که نصف تاپیکات حس شیشم و ف*ال گیر و دعا نویسه حرف از جهان سومی بودن نزن! || دست از عادی سازی کردن رابطه تو دوستی بردار احمق، تو پس فردا قراره مادر بشی ، اه|| عزیزم قانونه کشورته ، سبد میوه نیست که موزشو برداری سیب شو برنداری! با یه قانون حال میکنی رعایت میکنی با یه قانون حال نمیکنی ازش ایراد میگیری؟ رعایت نمیکنی؟ بی فرهنگ قانون گریز!!
من که اصن ناراحت نیستم یه مدرسه خیلی بهتر ثبت نام کردم که پروندمم اصن نمیده که بخوام برم نمونه دولتی ...
معدل رو بدون نمرات ورزش و هنر و ... وارد میکننا
خواهرم معدلش ۲۰ شده بود اما ۱۹.۹ وارد کردن براش
همیشه قبل از اینکه بیای تو این سایت قبلش از خودت یه معذرت خواهی کن که باید تاپیک هایی رو ببینی که در شان تو نیست و توسط یک استارتر بی مغز زده شده... خیلیم معذرت خواهی کن||بشدت از دخترایی که آویزون پسرا هستن متنفرم... شماها آبروی تمام دخترارو بردین ! متاسفانه تو این سایتم زیادین || عاشق دخترایی هستم که شخصیت استوار و محکم دارن و کلی زمین خوردن اما هربار خودشون بلند شدن و روی پای خودشون ایستادن و تشنه ی توسعه و پیشرفت هستن♥︎|| خواهشا تویی که نصف تاپیکات حس شیشم و ف*ال گیر و دعا نویسه حرف از جهان سومی بودن نزن! || دست از عادی سازی کردن رابطه تو دوستی بردار احمق، تو پس فردا قراره مادر بشی ، اه|| عزیزم قانونه کشورته ، سبد میوه نیست که موزشو برداری سیب شو برنداری! با یه قانون حال میکنی رعایت میکنی با یه قانون حال نمیکنی ازش ایراد میگیری؟ رعایت نمیکنی؟ بی فرهنگ قانون گریز!!
معدل منم اشتباه زده😐قبول نشدم،اشکال نداره یه حکمتی توش بوده
بچه ها معدلتونو اشتباه نزده، نمره برگه تون رو جمع کرده میانگین گرفته، بدون در نظر گرفتن ورزش و کار و فناوری و ...
فقط و فقط درسایی که امتحان دادید نمره برگه
رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند.