2777
2789
عنوان

دعا کنید

26 بازدید | 11 پست

امروز سونو شکم و لگن دارم چون کیسه صفرامو ۷ماه پیش عمل کردم الان موقع حرکت مثلا خم میشم سمت راست جای کیسه صفرا درد میگیره دکتر سونو نوشته خیلی استرس دارم همش میگم نکنه کبدم کلیم مشکل دارن دارم میمیرم از استرس تورو خدا دعا کنید چیزی نباشه

فکر نکنم چیزی باشه چون منم 3 ساله در آوردم گاهی میخوام نشسته جوراب یا کتونی بپوشم ، خم که میشم دقیقا ...

هرچی بهش بیشتر فک میکنم بدتر میشه

شمام دستشوییتون نسبت به قبل شل تر شده؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هرچی بهش بیشتر فک میکنم بدتر میشه شمام دستشوییتون نسبت به قبل شل تر شده؟

نه ، نمیدونم یعنی تغییز فاحشی پیش نیومده که نظرم جلب شده باشه

ولی وزنم زیاد شده

خیلی سال بود 80 کیلو بودم ولی بعد عمل الان 89 کیلو شدم

یعنی چی هرچی بیشتر بهش فکر میکنی بدتر میشه ؟

یعنی حالت عادی درد داری؟ درد یا به حس پیچ خوردگی یا جای خالی حس کردن داری؟

من درد ندارم ولی میگم که وقتی خم بشم زیاد، سمت راست و زیر دنده ام انگار یکی گوشتم رو پیچونده ، نمیدونم چجوری بگم مثل گرفتگی عضلات اونم لحظه ای و خیلی زود رفع میشه

یعنی چی هرچی بیشتر بهش فکر میکنی بدتر میشه ؟یعنی حالت عادی درد داری؟ درد یا به حس پیچ خوردگی یا جای ...

نه در حالت عادی درد ندارم مثلا میخوام به سمت راست بدنو بچرخونم یا خم بشم اونجا درد میگیره

ولی من وزنم کم شده خیلیم ناراحتم ازین موضوع

منم دوست ندارم وزنم بالا بره

قدم بلنده و به وزنم میخوره به قدم اتفاقا 186/7 هستم ، ولی حس میکنم از وقتی اضافه وزن کردم فقط داره شکم میشه برام ، دوست داشتم همون 80 بودم حس میکنم فیت تر بودم

نه در حالت عادی درد ندارم مثلا میخوام به سمت راست بدنو بچرخونم یا خم بشم اونجا درد میگیره

خب دقیقا عین من دیگه

خم میشم

مثلا لبه مبل یا تخت بشینم خم شم که جوراب بپوشم یا بند کتونی رو ببندم، میگیره باید صاف شم کمرم رو راست کنم برای چند ثانیه تا ول کنه

نمیدونم دلیلش چيه

اگر رفتی دکتر به نتیجه رسیدی بهم بگو لطفا 🙏