2777
2789

اولین باره میشنوم

ایها الناس من خانومممممم🤕🤕دیگه نبینم کسی ب من بگه اقاا😏چندسال پیش نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داده ک اسمم کاربریمو محمد آراد گذاشتم ن پسری ب این اسم دارم ن اسم آدم خاصیه....اصلانمیدونم این محمد آراد کیه🤐😂😂😂

شاید چربی داری ازمایش دادی

متعهد به یه قلب تا پای جونم کنارتم من و عشقم یه تیمم بدونه هم یتیمم❤️ یه مرد بخواد به من درخواست بده من میدونم اون مگه خودتون ناموس ندارین چشمتون به دختر مردمه از یه مرد درخواست ببینم نی نی یار تگ میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣

باید تعمیر کنی دم و دسگاتو

وضع خرابه

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

اه چندش

آخه مگه دست زدی بفهمی چربه؟

باقالی بر خلاف اسمش، همیشه خوشبو و قشنگه🎀🦭افراد پرخاشگر، بد دهن و عصبی نه توی تاپیک های من کامنت بذارند و نه ریپلای کنند، چون واقعا براشون متاسف میشم مرسی آه😌🤣

روغن ریزی داره😂 چه عجیب برو دکتر اسی

اره همون🤣

مث ماشین قاطی کرده

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

یعنی چی😑

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕 یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)