2777
2789
عنوان

بازگشت عشق 🙃

193 بازدید | 17 پست

سلام اگه تجربه بازگشت معشوق دارید راهنماییم میکنید لطفا

مدتهاست اینجا نبودم دلم گرفته بود اومدم یکم حرف بزنیم

۶ ماهه از زندگیم رفته ؛ میگه نمیتونم ازدواج کنم وقتتو نمیخوام هدر بدم ، هرکاری تونست کرد تا از چشمم بیوفته هرکاری که فکرشو بکنید هر حرفی که فکرشو بکنید زد

ولی بازم نمیتونم رهاش کنم ( منم هرکاری بود کردم تا ازین وابستگی خلاص شم ولی نشد هر روز و هر شب تو دلم رخت میشورن )

از دیروز دارم سوره ضحی رو میخونم میگن جواب میده ولی حس میکنم زیر پام خالیه حتی دلم نمیخواد با آدمای جدید جلو برم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه ، ترس از مسئولیت

خب عزیزم خودت فکر کن توی این شرایط واقعا کسی خونه نداشته باشه خیلی سخته زندگی هزاران خرج داره الان شاید بگی عیب نداره من میسازم ولی وقتی تو موقعیتش بیایی تازه میفهمی که با خودت چیکار کردی

تو این وضعیت مملکت طبیعیه پسرا بترسن نیست؟

از چی از عشقشون ؟!؟ پسر اگه دختری رو بخواد تلاش میکنه عزیزم تو هر وضعیتی به خاطر خودت دارم میگم یه دختر نباید وقت و جوونیشو صرف عشق های یه طرفه کنه و خودشو گول بزنه مدام.چونننن وقت و عمر و جوانی تکرار نداره .پشیمانی داره.گلم اینا بخونی وضع مملکت چه ربطی به جنم و مردانگی یه پسر داره !؟!

از چی از عشقشون ؟!؟ پسر اگه دختری رو بخواد تلاش میکنه عزیزم تو هر وضعیتی به خاطر خودت دارم میگم یه د ...

به دلم چی بگم وقتی هرچقد سر خودمو گرم میکنم باز تهش دلتنگیه