2777
2789

خاک کربلا قطعه ای از بهشته

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بود ولی بنظرم از بس هر پاک ناپاکی رفته اونجا دیگ من یکی ک از آرزوهام لغوش کردم

هر پاک و ناپاکی ممکنه هر جایی برن خب

دلیل نمیشه من از لیست ارزوهام اونجارو حذف کنم

ولی آره ناامید شدم فکر نکنم هیچ وقت قسمتم بشه

به نظرم مردمو قضاوت نکنیم

من حتی بازیگرایی که به خاطر کار و اعتبارشون میرن هم قضاوت می کنم متاسفانه ولی خب واقعا حقشو ندارم 😬

هر پاک و ناپاکی ممکنه هر جایی برن خب دلیل نمیشه من از لیست ارزوهام اونجارو حذف کنم ولی آره ناامید شد ...

وقتی یکی که واقعا همه کاره اس میره بعد میاد میگه کربلا رفتن سعادت میخواد باید بطلبه، بعد( بهمون کاراش ادامه میده م نگین توبه کرده یا پشیمونه) یکی ک مداح هست بگه من رفتم از همون جا زنگ زدم ب شوهرم بش گفتم کجایی گفت نمیدونم گفتم رفتم زیارت،وقتی ک طرف دزد قاچاقچی میره،وقتی مردم کشور ما سال ب سال رنگ گوشت نمیبینن بعد دولت مردای ما بخاطر سیاستشون اینقد هزینه میکنن برا زیارت رفتن چ زیارتیه

وقتی یکی که واقعا همه کاره اس میره بعد میاد میگه کربلا رفتن سعادت میخواد باید بطلبه، بعد( بهمون کارا ...

دولتمردا که وظیفه اشونه واسه کار درست خرج کن و البته این کارم بسیار درسته من خودم تا حالا کربلا نرفتم ولی پونزده ساله تو اربعین واسه فرستادن بقیه هزینه می کنم

اینهمه سفرای بیخودی همایش های به درد نخور که فقط واسه پر کردن رزومه اس دیگه از اختلاسی که می کنن فرار می کنن کانادا بگذریم کسی صداش در نمیاد حالا دو تا جاده رو صاف می کنن یا چهارتا اتوبوس رو به خط می کنن هزینه خاصی نیست

بقیه هم هر کاره ای هستن اگه اعتراضی دارین همون موقع اعتراض کنین حتما جوابی دارن بدن ولی معمولا اینطور وقتا می گین قضاوت ممنوع حالا یه کربلا هم رفته اینم قضاوت ممنوع

بود ولی بنظرم از بس هر پاک ناپاکی رفته اونجا دیگ من یکی ک از آرزوهام لغوش کردم

استدلالتون کاملا غیر منطقیه عزیزم بهشت که با آدمای ناپاک تبدیل به جهنم نمیشه یا از بهشت بودنش کم نمیشه

شما هم احتمالا از ته دلت نسبت بهش شناخت نداری که خیلی راحت به قول خودت لغوش کردی

امیدوارم خدا بهتون یه زیارت با معرفت بده

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)