2777
2789
عنوان

جادو🗿دعا🗿

172 بازدید | 26 پست

اول از همه بگم داستانم از اینجا شروع میشه که اصلاااا به جادو و این چیزا اعتقاد نداشتم(الانم ندارم فقط شک دارم)

از روستا ی فامیل دوری اومد خونمون واسه رفتن به اصفهان باید از شهر ما عبور میکردن واسه همین ی سری هم به ما زدن

اینا اومدن آدمای بدی هم نبودن

اما حس خوبی بهشون پیدا نکردم گذشت ۲ هفته وقتی که رفتن احساس بدی داشتم منی که پر انرژی و شاداب بودم جوری که حتی خانوادم احساس کردن

گذشت و بعدش من داخل اتاقم بودم با توپ پینگ پونگ بازی میکردم رفت زیر کمد من دستمو کشیدم زیر کمد توپو برداشتم زیر فرش ی برآمدگی احساس کردم دیت کردم دیدم ی چنتا تار مو سفید مایل به شیری ی رنگ خاصی داشت فقط سفید نبود پیدا کردم داخل ی پلاستیک گذاشته بود🗿به خانوادم بگم یا بندازمش دور؟

🌸یا الله🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این طلسمهاول باطلش باید بکنید همینجوری نندازش دوراول به خانوادت بگو بعد باطل کنید و پرتش کنید

فقط به اجی گفتم مسخره کرد گفت بنداز این کارا چیه مگه ما خیلی خوبیم که بخوان طلسم کنن

🌸یا الله🌸

بتداز اب روون بره

الان یه عده پیشنهاد میکنن بری دعا نویس باطل به هیچ عنوان نرو من خودم یه تاپیک راجع به همین موضوع دارم

توی خونتونم بذارید صدای اذان پخش بشه و قران بخونید

اگر تونستی بقره رو تا تو روز بخون تمام کن