melikamika مدیر عضویت: 1405/04/25 تعداد پست: 39 عنوان هدیش مال | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 30 پست به همسرم گفتم بریم هدیش مال گفت اونجا زیاد اوضاش خوب نیس هم از بابت حجاب هم دختر بچه پسر بچه ها دهه ۹۰ زیاده میان مسخره بازی نمیخوام برات از بابت نگاهم سوتفاهم پیش بیادرفتید شما؟؟؟بنظرتون بریم 1405/05/19 | 14:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melikamika مدیر استارتر عضویت: 1405/04/25 تعداد پست: 39 چی بگم وللهاگر آدم بی حجاب ناراحتتون میکنه بنظرم مال نرید تو تهران کلا گفت به نسبت جاهای دیگ اینجا ازاد تره حتی معروفه اصلا تو اینستا و اینا که به این این دلیل تیپ بزنن برن واسه شماره و....
قرمزپوش عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 6246 گفت به نسبت جاهای دیگ اینجا ازاد تره حتی معروفه اصلا تو اینستا و اینا که به این این دلیل تیپ بزنن بر ... نه اینطوری نیستمال های منطقه ۱ ازادترنولی کلا کسی دیگه به حجاب کاری نداره
melikamika مدیر استارتر عضویت: 1405/04/25 تعداد پست: 39 ببین من خودم مشکلی ندارم ولی هرکس ی عقیده ای داره و حق نداری ب بقیه توهین کنی ن خوشگلم توهین نکردمهمسرمم فقط گفت به نسبت مال های دیگ ازاد تره نمیخوام ناخواسته برات سوتفاهم شه
لویی_ویتوون عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 8934 ببین من خودم مشکلی ندارم ولی هرکس ی عقیده ای داره و حق نداری ب بقیه توهین کنی عزیزم چرا جوگیر میشی الان من دقیقا کجا توهین کردم؟9 هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
عبوس عضویت: 1395/05/19 تعداد پست: 6695 گفت به نسبت جاهای دیگ اینجا ازاد تره حتی معروفه اصلا تو اینستا و اینا که به این این دلیل تیپ بزنن بر ... انگار برا بچه دو ساله دلیل اورده.خودت تنهایی برو عکس و فیلمتم بذار استوری .بگو پارتنرم نیومد میترسید شلوارش خیس شه دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃
melikamika مدیر استارتر عضویت: 1405/04/25 تعداد پست: 39 از بابت نگاهم ؟ یعنی اینقد هیزه ؟ ن گفت ناخواسته و چون ما خانوما رو نگاه همسرا حساسیم .خب قطعا جایی هم بریم یا این شرایط نمیتونیم چشامونو ببندیم
aurora67 عضویت: 1405/04/26 تعداد پست: 938 ن خوشگلم توهین نکردمهمسرمم فقط گفت به نسبت مال های دیگ ازاد تره نمیخوام ناخواسته برات سوتفاهم شه نههههه با شما نبودم ی کاربر قدیمی که رمز عبورش رو یادش رفت😑😵💫
عبوس عضویت: 1395/05/19 تعداد پست: 6695 ن گفت ناخواسته و چون ما خانوما رو نگاه همسرا حساسیم .خب قطعا جایی هم بریم یا این شرایط نمیتونیم چشام ... میتونه وقتی باهاته برا خاطر تو فقط حواسش بتو باشه اگه اینقد شل هست بند دلش که من اصلا با این حرفش تهوع گرفتم دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃
aurora67 عضویت: 1405/04/26 تعداد پست: 938 عزیزم چرا جوگیر میشی الان من دقیقا کجا توهین کردم؟9 جوگیر نشدم جوابتو دادم الان همه یاد گرفتن به هم احترام بزارن باز میای میپری ب بقیه ی کاربر قدیمی که رمز عبورش رو یادش رفت😑😵💫
لویی_ویتوون عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 8934 جوگیر نشدم جوابتو دادم الان همه یاد گرفتن به هم احترام بزارن باز میای میپری ب بقیه هوف از دست شماها هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
aurora67 عضویت: 1405/04/26 تعداد پست: 938 هوف از دست شماها اینکه به نظر بقیه احترام میزارم😂😂😂😂😂😂😂😂 ی کاربر قدیمی که رمز عبورش رو یادش رفت😑😵💫
لویی_ویتوون عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 8934 اینکه به نظر بقیه احترام میزارم😂😂😂😂😂😂😂😂 نه بابا بیخیال هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
melikamika مدیر استارتر عضویت: 1405/04/25 تعداد پست: 39 ینی چی سو تفاهم نمیدونم از بابت نگاه نخواسته ای ک شاید اونجا پوشش مناسب نیس بیوفته
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 18147 نمیدونم از بابت نگاه نخواسته ای ک شاید اونجا پوشش مناسب نیس بیوفته خب بقولا دهه نود چیه دیگه آدم نگاه کنه بنظرم سخت نگیر چون همه جا همینه من که برام مهم نیست