2777
2789
عنوان

بیبی چک

86 بازدید | 20 پست

من تقریبا دو سه روز مونده به پریودم و دیروز و امروز بیبی چک زدم دوتاش هاله انداخت دوتاش منفی شد.اون دوتایی که هاله انداخت مارکشون one new baby بود .شما این برند رو میشناسید؟اون دوتا منفی هم مدیکور بودن که منفی شدن.من الان نامزد هستم و بشدت استرس دارم نمیدونم چکار کنم😭

فقط ازمایش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا مدیکور زدم منفی شد ولی این دوتا مارکone new baby میشناسی؟این دوتا هاله انداخت

نه اونو نمیشناسم ، طبق چیزایی من امروز تحقیق کردم😅 بهترین حالت اینه که یه هفته صبر کنی از موعد پریودت اگه نشدی ازمایش بده

دوتا مدیکور زدم منفی شد ولی این دوتا مارکone new baby میشناسی؟این دوتا هاله انداخت

من فقط و فقط روژان میخریدم یه بارم باروژان امتحان کن هرچی شد توکل بخدا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون