2777
2789
عنوان

مرد خاله زنک

168 بازدید | 19 پست

بابام خیلی خاله زنکه

توضیح میدم الان مثلا من با دوستم داشتم تلفنی حرف میزدم کلا ۱۰ دقیقه شد به مامانم میگه چرا انقدر با دوستش حرف میزنه یا چرا درمورد مردم حرف میزنن چرا باید تلفنی انقدر حرف بزنن با یه سری حرف بد دیگه که بهم گفت

وقتی میرم تو اتاق یواشکی حرف بزنم میاد درو وا میکنه میگه پچ پچ میکنی چیو قایم میکنی از ما

حالا خود پدرمو بگم با هم روستاییامون با اینکه ۲۰ ساله اومده یه شهر دیگه تلفنی غیبت همرو میکنه کم کم یه ساعت اگه بحث غیبت باشه

همین دیشب میگفت پسر فلانی بود رفته زن از یه قوم دیگه گرفته ابروشونو برده تایم گرفتم ۱ ساعت و بیست دقیقه داشت حرف میزد

یا میشینه پشت سر دختر مردم تلفنی حرف میزنه خودش همش با دوستاش میره بیرون من ماهی یه بار با دوستام بخوام برم بیرون میگه ولنگ و باز شدی به همه دخترا میگه خ..

عین خاله زنکا میمونه بابام اصلا شبیه مردا رفتار نمیکنه دوروئه با هرکی یجوره پشت طرف حرفی نمونده بزنه جلوش خم و راست میشه

ولی من اینطوری نیستم بدش میاد میگه با همه مشکل داری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجب🧐 فک کنم بابات اگه زن بود اون همسایه های فضول سرکوچه که گزارش همه رو دارن و همیشه درحال غیبت هست ...

کاش فقط بابام بود همه مردای فامیلمون خاله زنکن فوبیام اینه شوهر کنم شبیه اینا باشه😭😐

کاش فقط بابام بود همه مردای فامیلمون خاله زنکن فوبیام اینه شوهر کنم شبیه اینا باشه😭😐

با فامیل ازدواج نکن یک

با هر کسی غیر فامیل هم خواستی ازدواج کنی دوره آشنایی چند ماهه بزارین اگه واستون ممکنه

چون اینایی که خاله زنکن دست خودشون نیست حتی تو دوران آشنایی هم خودشونو نشون میدن البته اگه خودت دقت کنی