2777
2789
عنوان

تتو رو بدن

181 بازدید | 17 پست

من حدود چند هفته قبل برا ترمیمم ی تتو کمرنگ رو دستم به ی خانم مراجعه کردم ایشون تتو من کاملا خراب کرده زیر بار نمیره فقط توهین میکنه یسره ... هرجا رفتم برا کاور یا لیزر بین 30 تا 50 میلیون هزینه میخاد .فردا میخام برم ازش شکایت کنم .چیزهای ازش،دارم شماره تلفن چت ها و حساب بانکی پدرش اون رو بهم داد و دستمزدش به حسابش زدم ...لطفا نگید نمیشه اینا ...من جدی هستم و واقعا دستم ناقص کرده هیچ جوره درست نمیشه ..فقط اگه کسی وکیل بگه من باید چه جور شکایتی تنظیم کنم و الان تو شکایت نامه چی بنویسم .اینم بگم ایشون تو خونه کار میکرد با کمترین امکانات منو گول زد گفت سالن دارم .

اشتباه از خودت بوده

کار به این مهمی رو دادی دست یا مبتدی

برو شکایت کن چون صد درصد مجوزم نداره باید جریمه بده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه از خودت بوده کار به این مهمی رو دادی دست یا مبتدی برو شکایت کن چون صد درصد مجوزم نداره باید ج ...

وای دقیقا اونم تتو که سوزن وارد بدن میشه باید کاملا بهداشتی باشه

هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من❤️🩹من دلم پرواز میخواست اما تو آسمون تووو قاصدک بشم بیام بشینم رو دستای تووو 🌬️

االان میخام فردا برم دفتر خدمات قضایی ازش شکایت کنم خدا کنه بتونم ازش خسارت بگیرم چون الان چند هفته ...

حتما پیگیری کن

هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من❤️🩹من دلم پرواز میخواست اما تو آسمون تووو قاصدک بشم بیام بشینم رو دستای تووو 🌬️

االان میخام فردا برم دفتر خدمات قضایی ازش شکایت کنم خدا کنه بتونم ازش خسارت بگیرم چون الان چند هفته هست تمام زندگیم بهم ریخته عصبی شدم مریض سر این قضیه

گولم زدم رفتم اونجا نذاشت برگزده با تعریف ار کارش و تبلیغات کارش

اسی حسم میگه به خاطر مبلغ کمتر حرفای طرفو باور کردی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بهداشتی و مواد درجه یک

تتو ارتیستم حرفه ای باشه

منم دارم ولی از همشون راضیم چون گشتم سراغ خوبش رفتم