2777
2789
عنوان

تنبلی

55 بازدید | 7 پست

دوستان من خیلیی تنبل شدم

قبلا روستا زندگی می کردیم خیلی خوب و کاری بودم و اون موقع دبستان بودم

راهنمایی اومدیم شهر از اون موقع همش تنبل شدم

الان ۱۸ سالمه

وااای حتی ظرف خودمم نمیشورم

چیکار کنم؟؟

مامانم میگه شهریا تنبلن اومدیم اینجا توام از رو دوستات تنبلی رو یاد گرفتی🫤

برنامه میریزم اما طبق اون پیش نمیرم یا یه چندتا رو انجام میدم باز میگم حالا بزارم برا بعدا .خسته شدم و زود احساس خستگی میکنم دلم می خواد همش بخوابم یا سرمو کنم تو گوشی فیلم ببینم

بخاطر همین تنبلیم درسامم نمی خونم یعنی طوری ام گاهی می خونم گاهی نه .الان کنکورمم گذاشتم برا سال دیگه اما همش می ترسم باز نخونم😑

وطنم🇮🇷❤️🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به شهر و روستا نداری پاشو برنامه بریز کاراتو انجام بدهاونموقع بچه بودی ذوق داشتیالان باید پاشی ...

اره واقعا اما به چندبار کارامو میکنم اما باز دوباره میگم خسته شدم و دست از کارام بر می دارم 😑🤦🏼♀️

وطنم🇮🇷❤️🔥

منم یه زن خانه دار و تنبلم ک خونه همش ب هم ریختس و ترس از اینکه یه وقت مهمون بیاد حتی خانوادم. من وس ...

واای خیلی بده بخدا

منم همش تو اتاقم انقد کثیف میشه که نگم حالم. ندارم تمیز کنم اما قبلا یادمه انقد تمیز بودم خانوادم میرفتند بیرون خونه رو مث دسته گل می کردم و وسواس داشتم اما الان..😑

وطنم🇮🇷❤️🔥

وسواس نداشته باشولی هر روز یه گوشه کار رو بگیر تا بشه عادت

الان بیشتر درسام مهمه چون آیندمو تضمین میکنه

خیلی می ترسم از آینده بد ولی با وجود تنبلی خیلی خوشبینم 🥴

وطنم🇮🇷❤️🔥

الان بیشتر درسام مهمه چون آیندمو تضمین میکنه خیلی می ترسم از آینده بد ولی با وجود تنبلی خیلی خوشبینم ...

کلید همه ی بدبختی ها دتیا و اخرت همین تنبلی و بی حوصلگی ،بترس واقعا ازش

با کارهای کم و یواش یواش شروع کن

از پنج دقیقه ها شروع کن و خودت رو درمان کن

استراحت سروقت داشته باش تا جونت کسل نباشه

شبها دیر نخواب