2777
2789
عنوان

جدایی

67 بازدید | 5 پست

برای بچه چه سنی خوبه طلاق بگیرم.. روابطم با همسر سرده حس می کنم دارم اذیت میشم زیاد نمیاد سمتم نمیدونم دیگه حس می کمک فقط به خاطر بچه دارم تحمل می کنم خیلی ازاردهندست اون هر شب با بچه میخوابه حتی یه بارم نمیاد یپشم. امیدوارم خدا هیچ کس اینجوری امتحان نکنه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باهاش حرف بزن شوخی کن گرم بگیر چیزای مقوی گرمیجات بده بهش تا گرم بشه

امروز مثلا پریودم دلم میخواست یکم بیاد بدنم درد می کنه اصلا انگار نه انگار یا دیوار زندگی می کنم آشپزی می کنه با بچه بازی می کنه میبره بیرون کلا من نقش سیب زمینی دارم تو خونه حالم داره بهم میخوره هر چقدر سعی کردم خودم خودمو سرگرم کنم باز امروز فهمیدم نمیشه. میخواستم به خاطر بچه ادامه بدم. ولی دارم خودم اذیت میشم

امروز مثلا پریودم دلم میخواست یکم بیاد بدنم درد می کنه اصلا انگار نه انگار یا دیوار زندگی می کنم آشپ ...

تو این تایم که اصلا تصمیم قطعی نگیر منم وقتی مریضم شوهرم اصلا نزدیک نمیشه حتی در حد بغل موقعی که از سرکار میاد اگه مریض باشم تو گوشی فیلم میارم میدم دستش خودم یا شام یا میوه میارم کنارش بعد خودم میرم تو بغلش

درخواست میزنم قبول کن چند تا چیز دیگه ام بگو اونا رو هم انجام بده