2777
2789
عنوان

دیتتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 53 پست
مشورت؟ دوست؟ پسر دیگه خیلی باید خر و نفهم باشه که ندونه مسائل ج فقط بین خودش و خانومش باشه...

متاسفانه باید بهت بگم پسرا این دور زمونه بیشترشون هدفشون از دوستی همینه البته تاکیید میکنم همه نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه باید بهت بگم پسرا این دور زمونه بیشترشون هدفشون از دوستی همینه البته تاکیید میکنم همه نه

میدونم

دوستام از پسرا کم آسیب ندیدن.

خودمم اهل این روابط نیستم.

این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

وا نه من فقط هدفم اینه یخ طرف باز کنم حرف بدی هم نمی زنم فقط شوخی میکنم

با شوخی یخ طرف باز نمیشه.

احترام و حس امنیتی که بهش میده باعث میشه راحت باشه

این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

وا نه من فقط هدفم اینه یخ طرف باز کنم حرف بدی هم نمی زنم فقط شوخی میکنم

اروم اروم پیش برو دختری و اذیت نکن موفق باشی

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

من خودمم از دخترا کم اسیب ندیدم یه طرفش نکنید😂🙏

😐تستسترون کجا رفته؟

جدی کنجکاو شدم دقیقا چه آسیبی؟

یعنی واقعاً جدیدا همه چی جنسی شده اکثر پسرایی که دیدم بخاطر رابطه جنسی میرن تو رابطه و حتی خیلی از دخترا هم ازشون سو استفاده شده باز خوبه فهمیدی و رفتی وگرنه فکر کن اگه میومد تو زندگیت چی میشد..

اسی چه خوب که زود فهمیدی.

اصلا سراغ اینجور روابط نرو. همش بی سر و ته.

واسه خودت ارزش قائل باش. و البته معلومه که هستی.

روابط های حرام هیچ سر و تهی نداره

سوال شرعي داري زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠. اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست.