2777
2789
عنوان

دیتتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا میخواستم خودمو بندازم پایین،،فقط فرار کردم من

دلبر بامزه ام دیروز باهم صحیت کردیم اون اکانتم تعلیقه😂

چه بیشعور بوده

دیدی به پسرا نمیشه اعتماد کرد؟

همون اول خواست دست مالیت کنه؟

این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

اومدم بگم کاش اصلا نمیرفتی چیه این چیزا رو مد کردند والا در شأن یه دختر خوب نیست. حوصله نداشتم جواب ...

ادم خوبی بود همه ازش تعریف میکردن خیلی محترم به نظر میومد،بخدا منم فکرشو نمیکردم

دلبر بامزه ام دیروز باهم صحیت کردیم اون اکانتم تعلیقه😂چه بیشعور بودهدیدی به پسرا نمیشه اعتماد کرد؟ه ...

اره بخدا،،،واقعا مرسی از حرفاتون

اره بقران منم دیگه دست اخر بروز درو باز کردم فرار کردم،

خیلی الان ارومم که راحت شدم و خداروشکر که اتفاقی نیفتاد

انقد ادم محترمی بود بین همه و مردم که خدا میدونه،تو چت هم خیلی محترم بود،من خودمو اماده کرده بودم بر ...

وا عجیبه شاید دوستاش بهش مشورت غلط دادن متاسفانه پسرا هم هم دیگه گول میزنن میگن دخترا از این جور چیا خوششون میاد همه پسرا اینطور نیستن بیخیالش شو فقط وگرنه منم بخوام گلایه کنم با هر دختری اومدم دوست شم تو پارک یا فضا عمومی دیدم ده تا پسر پشتشن حداقل 😂

اره بخدا،،،واقعا مرسی از حرفاتون اره بقران منم دیگه دست اخر بروز درو باز کردم فرار کردم،خیلی الان ار ...

خدا لعنتش کنه آفرین دختر خوب🩷🥰خوشحالم که آسیبی ندیدی

درساتو بخون یه کار خوب پیدا کن

ایشالله یه خواستگار درجه یک برات بیاد یا شمارو به هم معرفی کنن

بخدا اینجور روابط تهش به همین رابطه ج ختم میشه...

این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

خدا لعنتش کنه آفرین دختر خوب🩷🥰خوشحالم که آسیبی ندیدیدرساتو بخون یه کار خوب پیدا کنایشالله یه خواست ...

قربونت برم عزیزم،اینم تجربه ای بود که بفهمم چی به چیه

وا عجیبه شاید دوستاش بهش مشورت غلط دادن متاسفانه پسرا هم هم دیگه گول میزنن میگن دخترا از این جور چیا ...

همون دیروز کاملا تمومش کردم دیگه هم اصلا ذره ای به این مریض جنسی فک نمیکنم

وا عجیبه شاید دوستاش بهش مشورت غلط دادن متاسفانه پسرا هم هم دیگه گول میزنن میگن دخترا از این جور چیا ...

مشورت؟ دوست؟

پسر دیگه خیلی باید خر و نفهم باشه که ندونه مسائل ج فقط بین خودش و خانومش باشه...

یعنی اوایل سرد مردونه رفتار کنم سعی کنم بیشتر ازش سوال بپرسم بزارم اون حرف بزنه🤔

اره دیگه همون اول صمیمی میشی هیچ دختری باور نمیکنه قصد بدی نداری

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤