2777
2789
چرا میخوای توجیه کنی کار غلطش رو؟باشه سحر قریشی کینه داشته بقول تو خواسته پاپوش درست کنهاون ۱۰۰ نفر ...

وقتی پلیس ترکیه و ایران کامل تحقیق کردن و فهمیدن حرفهای اونا دروغ بوده تجاوزی در کار نبوده میتونی بری خودت صحبتهای رسمیو بخونیو ببینی حکمش واسه چیه

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹

راستی کسی میدونه رپ چرا ممنوعه حتی اگه سیاسی نباشه

ممنوع نیست ما رپرای مجازم تو ایران داریم که تو خود ایران زندگی میکنند و میخونند

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این همه دختر بیچاره ایرانی رو بدبخت کردچقدر تجاوز کرد با اون حرمسراش

وقتی پلیس ترکیه و ایران کامل تحقیق کردن و فهمیدن حرفهای اونا دروغ بوده تجاوزی در کار نبوده میتونی بری خودت صحبتهای رسمیو بخونیو ببینی حکمش واسه چیه

مگه الکیه که حرمسرا بخواد بزنه

حرفاتو دیدم پشمام ریخت صفحتو دیدم فهمیدم دلیلش چیه.کار اشتباه اشتباهه نمیتونی بری هرکاری بکنی بعد بگ ...

نه این کارو نکرده

یعنی منظورت اینه تجاوز مشکلی نداره؟چقدر نشون میده دختر بچه ۱۴ ساله رو برده تجاوز کرده دختره الان افس ...

تتلو این کارو کرده ؟

میشه اسم دختره رو بگی ؟

رو هوا حرف نزن

گناهه

تتلو این کارو کرده ؟میشه اسم دختره رو بگی ؟رو هوا حرف نزن گناهه

اسمشو از کجا باید تو ذهنم بمونه؟

بزن تو نت ببین امار دخترایی که قربانی تتلو شدن رو

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

اسمشو از کجا باید تو ذهنم بمونه؟ بزن تو نت ببین امار دخترایی که قربانی تتلو شدن رو

وقتی همه حرفا دروغ بوده اسم دختری نیست که قربانی شده باشه !

چقد باید منو شما گول فضای مجازی بخوریم تا اونا پول در بیارند؟

من دارم میگم رسمیش و ببینید حقیقت صحبت پلیس ترکیه و ایران وقتی گفتن این حرفا حقیقت ندارد

من ۷ساله طرفدار این خوانندم آهنگاش بوی خطرناک بودن میدن ولی در حقیقت گیاه خوارا از کشتن پشه ها اعصبانی میشد من میدونم چقد دلش پاکه که هنوز اینجوری دارم ازش دفاع میکنم

بعد قربانی داشته باشه ؟

به قول خودش مگه ی بازیگر نقش قاتل بازی میکنه واقعا قاتل ؟

شخصیتش با آهنگاش کاملا متفاوت

همه میگن آهنگاش خوبن شخصیتش بد

من میگم شخصیتش خوبه