2777
2789
مثل اینکه خیلی ازش بدت نیاد

اخه جالبه دارین ازش دفاع میکنین

من از اهنگاش خوشم میومد اوایل

ولی کم کم خیلی بی پروا فحش میداد و بعدشم که تجاوز به دخترا و حرمسرا زدنش

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرفاتو دیدم پشمام ریخت صفحتو دیدم فهمیدم دلیلش چیه.

کار اشتباه اشتباهه نمیتونی بری هرکاری بکنی بعد بگی هر ادمی اشتباه میکنه، یه حرف واقعا مسخره و کاملا احمقانه هست دلیل نمیشه چون یکی رو دوست داری کار اشتباهش بخشیده بشه

نمیدونم واقعا این کارا رو کرده یا نه چون خبرش رو دنبال نمیکنم، اگر کرده ایشالا یا حس ابد یا اعدام، اگرم نکرده که ازاد میشه

از کجا معلوم خود دخترا راضی نبودن

بچه ۱۳ ساله چی میفهمه به نظرت!؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

فک کنم تا. ج. و .ز بوده گناهش اینشالا که بن نشم

نه واقعیت نداره

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹

تو ترکیه به بالای ۱۰۰تا تجاوز اعتراف کرده

کدوم اعتراف ؟

وقتی خود پلیس ترکیه و ایران تحقیق کردن گفتن حقیقت نداره

اعتراف شو شما دیدی ؟ سند محکمی داری؟

یا توهم دروغای سحر قریشی و ستاره که به خاطر پول بود باور کردی ؟

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹

اره اینم منم شنیدم ولی دخترا به خواست خودشون این کارو میکردن دیگه

حقیقت نداره

ببخشید میشه یکی به من بگه جریان تتلو چیه چرا گرفتنش؟

خودش اومد ایران

خودش خواست

چون خواننده غیر مجاز بوده توهین و فحش تو آهنگاش داشته تو چارچوب جمهوری اسلامی رفتار نمیکرده آهنگ نمبخونده

اصلا ترکیه به طور جدی اومد اعدامش کنه ولی خب دست های پشت پرده نزاشت

اینا رو از کجات در میاری ؟

تا اونجا که من یادمه چون در آمد خوبی برا ترکیه داشت ترکیه ازش خواست بمونه گفت نه من باید برم چون خسته شده بود از آدمای دروغگویی مثل سحر قریشی و به طرفدارانش قول داده بود بیاد و...

خوب چندشتون نمیشه حتی دربارش حرف میزنید خداایی من تهوع میگیرم

چرا!