2777
2789
عنوان

میشه بیاین

39 بازدید | 11 پست

میخام کلاس ثبت نام کنم بابام پول نمیده میگه بدرد نمیخورمیخام پک الماس مازو ثبت نام کنم بهم پول نمیده میگه تو اگه عرضه داری بدون کلاس بخون

من باید امسال ثبت نام کنم باید ولی نمیدن پول بهم همش بهونه میاره نمیزاره برم

توروخدا اگه کار انلاینی چیزی سراغ دارید تا من بتونم یکم جمع کنم بهم بگید کار ادمینی اینا

خیلی نیاز دارم خیلی من باید امسال کلاساشو ثبت نام کنم

نمیدونم از کجا پول بیارم گیر کردم بهم پول نمیدن هیچجوره نمیدن باید خودم از یجایی پول دربیارم اگه راهی میدونید مجازی باشه بگید توروخدا اصن روانی شدم از دستش دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت درس بخون وقتتو بااین کلاسا نگذرون

چجوری اخه خودم بخونم

بازم خودم بخونم نیاز دارم برای کنکور بخونم تست بزنم من هیچیکو ندارم کمکم کنه هیچکی خودمم تجربه ای ندارم حتی یه مشاوره نمیبرن منو ببینم چه. گوهی باید بخورم برای کنکور

کلاس دهم میری؟

ببین فیلم دیدن که واجب نیست و وقتت رو تلف میکنه اگه از اول یادبگیری با کتاب درسی و تست پیش بری خیلی بهتره و درسنامه ها هم از کلاسا کاربردی ترن

آزمون ها و کتاب تستها هم که رایگان توی بازار هست

یا مثلا مدرسه البرز محتوی آموزشی رایگان میذاره

الکی به خودت فشار نیار به نظرم اگر دهم یا یازدهمی تلاشت رو خودت بکن و وقتی تلاشت رو ببین برای دوازدهم کمکت میکنن و فقط دوازدهم داشتنش بسه ، نداشته باشی هم موردی نیست فقط باید برای خودت جلسات شبیه ساز آزمون درست کنی

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

هیچجوره کمکم نمیکنن برا کتابن باید خودمو بکشم

انقدر نا امید نباش

اتفاقا یجورایی خیلی خوبه که جلوی وسواست رو میگیرن

ببین الان اول دهمی کتاب و آزمون خاصی نیاز نداری واقعا یکم با پی دی اف و کتابای خودت پیش برو تا مطمئن بشن مصمم هستی

و اینکه هنوزم مه کتابای حدید نیومده که بخوای بخری به هر حال الان باید پی دی اف کار کنی تا اوایل مهر فکر کنم

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

انقدر نا امید نباشاتفاقا یجورایی خیلی خوبه که جلوی وسواست رو میگیرنببین الان اول دهمی کتاب و آزمون خ ...

کاش همه چی همینجوری که شما فک. میکنید خوب بود و به نفعم کاش