2777
2789
عنوان

متولدین 73 و 74♻♻

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 43 پست
😍😍😘😘😘😘😘😘😘 دوستتدارم مردادی

❤️❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار سال نامزدی زیاد نیست

هست ولی با این اوضاع اقتصادی مملکت

هر روز ک میگذره فک میکنم 10 سال دیگم نتونیم عروسی کنیم

ب 4 سال راضی شدم😔😔😔😔

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بعله خیلی زود داریم بزدگ میشیم..منم هنوز باور نمیکنم ک درسم تمام شده باشه سر خونه زندگی خودم باشم هنوز فکر میکنم سنم کمتره هنوز باور نکردم ۲۳ سالم هس....نمیدونم شاید هم هیچ وقت  سن حالم رو باور نداشته باشم...چرا ک همسرم مادرم پدرم برادرم منو دختر لوسشون میدونن....بعصی اوقات با خودم میگم این واقعا منم .....بعله عمر زودی میاد و میره و فقط اعمال ادمی هس ماندگاره..

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
منم 73 ام 24ساله ام منم از بالا رفتن سن خوشم نمیاد کاش هنوز 18 /19 بودم.

آره 18 تا21 خیلی سن قشنگیه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
بعله خیلی زود داریم بزدگ میشیم..منم هنوز باور نمیکنم ک درسم تمام شده باشه سر خونه زندگی خودم باشم هن ...

دقیقا احساس منو داری

منم چون بچه دوم و اخرم همیشه یکی از من بزرگتر هس ک منو بچه بدونن

ولی کاش این عدد لعنتی بالا نمیرفت😢😢😢😢😢

منم 8 مرداد میشم 22 باورم نمیشه دارم پیر میشم 😢

من 26دی میشم 24😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

وای نه 24 خیلی پیره😠😠😠😠😠😠

منم ۲۴ سالم شده و یه نینی تو دلم دارم هنوز باورم نمیشه یه ناه دیگه مامان میشم😯 ازدواجم باورم نشده ...

آخی عزیزم

تبریک میگم

دختر یاپسر

اسمشو چی میذاری؟