2777
2789
عنوان

تور‌وخدا کمک😭😭

256 بازدید | 19 پست

من مالکیت گوشی به نام شماره خودمه

ولی همش از همتا برام اسمس میاد مالک شماره فلان

درحالی ک این شماره برای من نیست ومن نمیدونم برای کیه و چرا برای من اسمس میاد

lMElهم که تو اسمس میاد با برای خودم فرق داره

پیامامنگاه کردم برا منم یه همچین پیامی اومده همونجا که گوشی و خریدم فروشنده زد به نام خودم

خب برای منم ب نام خودمه ولی این پیام چیه یعنی امکان داره به اسم یکی. دیگه باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برای منم ب نام خودمه ولی این پیام چیه یعنی امکان داره به اسم یکی. دیگه باشه ؟

نمیدونم واقعا

حالا امروز برو گوشی فروشی نشون بده

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داش این پیام برا من و مامانم اومد🤣 نه تنها امسال حتی پارسال

چیز خاصی نیست

همون پیامک رو نمیگی که خط خودت برات میفرسته؟ مثلا ایرانسل همراه اول اینا

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

داش این پیام برا من و مامانم اومد🤣 نه تنها امسال حتی پارسالچیز خاصی نیست همون پیامک رو نمیگی که خط ...

ببین گوشیم آیفونه مالکیت گوشی و ب اسم خودم گرفتم همه اطلاعات ب اسم خودمه ولی نمیدونم چرا پیام میده مالک فلان شماره با فلان اطلاعات که برای من نیست

از شب تا الا از استرس خابم نبرده 😭😂

ببین گوشیم آیفونه مالکیت گوشی و ب اسم خودم گرفتم همه اطلاعات ب اسم خودمه ولی نمیدونم چرا پیام میده م ...

گوشی کی خریدی؟

میتونی عکسش رو بفرستی؟

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

دوسال پیش 🫠نمیاددددد

فکر کنم من پیامش رو داشته باشم

بگردم

دوباره میام ببین اونه یا نه

باش.

پیامکش رو پیدا نکردم

داخل پیامکش هست که مالک دستگاه فرد دیگه ای هست و باید کد رو فعال سازی کنی وگرنه نمیتونی ازش استفاده کنه یه همچین چیزایی

اینطوره؟

پیامکش رو پیدا نکردم داخل پیامکش هست که مالک دستگاه فرد دیگه ای هست و باید کد رو فعال سازی کنی وگرنه ...

نه رفتم سامانه همتا بعد دیدن پیامک دیدم شماره و lMElبه نام خودمه و دقیقا همونیه که برای منه ،،

پیامک اومده که مالک دستگاه شماره فلان

است درصورت خرید کد فعال سازی و بگیر

در حالی که lMElتوی پیامک با چیزی که تو همتا ثبت شده و رو کارتن گوشی ثبت شده فرق داره