2777
2789
عنوان

پرشین املت

147 بازدید | 15 پست

رفتم تو اسنپ فود منطقه فرشته رو انتخاب کردم زدم رو یکی از کافه ها نوشته بود persian omlet یک میلیون و ششصد موادش هم دوتا تخم مرغ دوتا گوجه یه قاشق رب بود 😂😂

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید ریال بود مشتی!

یه پرشین دادن ته گوجه تخمرغ خودموت میدن ۱و نیم ملیون

خدایا شکرت

متاهل و متعهد🤍a جانم برای تو...کسایی که امضای منو یادشونه نی نی یار پاکش کرد و تعلیقم کرد وگرنه من هنوزم پایبند به همون جمله ام ....!

درواقع خیلی وقته رستوران ها و کافی شاپ ها و غیره ۸۰ درصد اوقات پول مواد اولیه غذا یا اون خوراکی و دستمزد پخت و درصدی سود که رواله نمیگیرن در واقع به بهانه اجاره و دستمزد کارکنان نوع لوکیشن و دکور و ابداعات کذایی پول هنگفت میگیرن به هر حال سودشون توی چاپیدنه . انشاالله خدا برای همه بسازه اما از نوع درست و حلالش

نه بابا تومان نوشته بود 😂😂

😂😂😂یه دیس املت اینقدر نمیشههه

متاهل و متعهد🤍a جانم برای تو...کسایی که امضای منو یادشونه نی نی یار پاکش کرد و تعلیقم کرد وگرنه من هنوزم پایبند به همون جمله ام ....!

شاید ریال بود مشتی!یه پرشین دادن ته گوجه تخمرغ خودموت میدن ۱و نیم ملیون خدایا شکرت

نه بابا تومان نوشته بود 😂😂

درواقع خیلی وقته رستوران ها و کافی شاپ ها و غیره ۸۰ درصد اوقات پول مواد اولیه غذا یا اون خوراکی و د ...

دقیقا فقط بخاطر چسی بودنشه

هعی یه خانم دکتر میشناسم خیلی از گرونیا میناله ، هر روز صبح بعد از باشگاه میره از این مدل کافه ها یه میز به چه گندگی غذا سفارش میده اگه قیمتا اینجوره فک کنم روزی ۲۰ تومن ۳۰ تومن فقط صبحونه میخوره 😂😐

🇮🇷دختر آریایی از نوع منتظر ظهورش هستم 😌🌻از تبار زاگرسم⛰️ و زاده موج های جنوب 🌊😍 موقعی که این امضا رو نوشتم نمیدونستم جنوبم که براش ذوق و عشق عمیق قائلم یاد اور تلخ ترین جنایت و داغ روی دلم میشه🖤📍 #میناب 🎒 دبستان شجره طیبه✨🌳 ۹ اسفند ۴۰۴ 🗓️ جاوید ایـ🇮🇷ـران «اللهم عجل لولیک الفرج» ☀️🌻🤲🏼لبیک یا مهدی 🇮🇷🚩✊🏼

هعی یه خانم دکتر میشناسم خیلی از گرونیا میناله ، هر روز صبح بعد از باشگاه میره از این مدل کافه ها یه ...

دیگه وقتی همچین جاهایی میری نالیدنت برای چیه😂😂