2777
2789
عنوان

بارداری

77 بازدید | 18 پست

دو روز از پریودم میگذره دلم درد میکنه وخیلی هوس بعضی از خوراکی ها رو میکنم که قبلاً اینجور هوس هارو نداشتم و ترشحات سفید رنگ بجای خو پریودی دارم یعنی باردارم؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه یه سری علایم داره که خیلی نزدیکه بهم نمیشه گفت حتما هستی یا حتما نیستی

حالا من پریودیم عقب میوفته حالت تهوع میگیرم! میدونم بدنم خیلی مرض داره ولی از وقتی تو اقدام رفتم اینطوری شدم نمیدونم چرا !؟ هرچند که بچه دار هم شدما اما هنوززم عقب میندازم هم هوس میکنم هم حالت تهوع میگیرم !!!

پس چرا پریود نمیشم پریودم رو تو اپلیکیشن اونا ثبت میکنم تو چند ماه قبل یکی دو روز به پریودم پریود می ...

ساید بارداری احتمال زیاد

منظورم از ربط نداره اینه از الان ویار نمیکنه زن حانله و ترشح و...

❤️

اینقدر زود که آدم ویار نمیکنه دختر 😅 بزار یک هفته بگذره اگه پریود نشدی بی بی چک بزن

سر پسر اولم پریودم که عقل افتاد یه بار بی بی چک گرفتم منفی شد رفتم آزمایش دادم معلوم شد باردارم اعتقادی به بی بی چک ندارم به نظرت صبح برم واسه آزمایش یا هنوز زوده؟ آخه دلم خیلی درد میکنه همزمان دوتا از دندونام عفونت کرده میترسم قرص چرک خشک کن بخورم

نه یه سری علایم داره که خیلی نزدیکه بهم نمیشه گفت حتما هستی یا حتما نیستیحالا من پریودیم عقب میوفته ...

کلن علایم پریودی و بارداری شبیه همه من سر بچه اولم که هنوز نمیدونستم سر کار بود خیلی ترشحاتم زیاد بود فکر میکرد پریود شدم رفتم خونه دیدم نه جا خیس و هیچی نی دیگه رفتم آزمایش دادم

سر پسر اولم پریودم که عقل افتاد یه بار بی بی چک گرفتم منفی شد رفتم آزمایش دادم معلوم شد باردارم اعتق ...

بنظرم فعلا زوده حداقل سه روز دیگه وایسا ببین پریود نمیشی اگه نشدی برو آزمایش تا مطمین هم نشدی هیچ قرصی چیزی نخور

نمیخوام نا امید ات کنم ولی متأسفانه باردار نیستیخدا ایشالا به زودی دامنتو سبز کنه

من یه پسر دارم و دلم یه دختر میخواست وفعلا عجله ایی برا بچه دار شدن ندارم چون آمیزش بدون جلوگیری داشتم فکر کردم حامله ام حالا چیشد که شما گفتید نیستم حامله دلیلتون چی بود

بنظرم فعلا زوده حداقل سه روز دیگه وایسا ببین پریود نمیشی اگه نشدی برو آزمایش تا مطمین هم نشدی هیچ قر ...

دندون درد امونمو بریده تا سه روز دیگه هم تعطیل رسمی شروع میشه دیگه رفت تا شنبه هفته بعد 🤣🤣

من یه پسر دارم و دلم یه دختر میخواست وفعلا عجله ایی برا بچه دار شدن ندارم چون آمیزش بدون جلوگیری داش ...

آخه عزیزم موجود زنده است ها چطوری توقع داری به این سرعت تشکیل شده باشه و تازه ویار اش هم بیاد!!!