2777
2789
عنوان

به دادم برسید

599 بازدید | 70 پست

دوستان کمکم کنید بدنم خیلی بو میده هرکاری میکنم بوی بدنم خوب نمیشه اصلا عرق نمیکنم حتی عرقم کنم فرقی نداره بو میدم هر روز میرم حموم مام میزنم دکترم رفتم ولی درست نشدم اعتماد به نفسم اومده پایین نمیتونم برم تو جامعه دیگه خسته شدم همه مسخرم میکنن حتی خانوادم اذیتم میکنن توروخدا شما رو به امام حسین قسمتون میدم کمکم کنید😔دعام کنید یا بوی بدنم خوب بشه یا بمیرم از تحقیر آدما خسته شدم راهی اگر دارید بنویسید برام دیگه جون به لب شدم به خرخرم رسیده این همه خوار و خفیف شدن

من بخاطر کامپوزیت دهنم بو میده

ادامس و دهانشویه و مسواک و هیچیم جواب نمیده

میفهممت شدید

سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دئودورانت استفاده کن مارک داو خیلی خوبه بعد حموم بدنت نم داره اسپری کن کلا تا ۲۴یاعت بود عرق نمیذی مام قارچی داو هم بگیر بزن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
من بخاطر کامپوزیت دهنم بو میدهادامس و دهانشویه و مسواک و هیچیم جواب نمیدهمیفهممت شدید

وای چه بد

🛤️آدم وقتى یه بازى رو شروع میکنه ممکنه ببازه ولى وقتى بازى نکنه همیشه بازندست... 🏚️کمک های عمو ترامپ رسید #۱۶۸_میناب 🧠خوفناکترین نوع بشر کسی است که؛ فهمش کم و اعتقادش زیاد است!

[QUOTE=419747629]

سلام میزنم فایده نداره از حموم میام بیرون بو میدم خانوادم فکر میکنن اصلا خودمو نمیشورم میدونم این برند هم بزنم فایده نداره دلم میخواد بمیرم تموم بشه این زندگی 😔

یا مدت اصلا چیزای شیرین نخور ... چیزای سرخ کردنی و فست فوق هم کمتر بخور .. در غذاها سیر و پیاز کمتر بزن .. ادویه کمتر بزن.. حموم کهمیری حنا با آب جوش قاطی کن و مثل اسکراب و کرم به همه ی بدنت برن .. چند دقیقه بعد بشور خودتو..

انجام هیپنوتیزم کوانتومی برای درمان بیماری ها و دیدن زندگی گذشته، و گرفتن جواب سوال ها

نخ دندون میکشی

اره

احتمالا مجبور شم کامپوزیتارو بردارم ولی خب چه فایده دندونام حتما تا الان زیر کامپوزیت پوسیده

اشتباه محض بود

دندونام هیچیشون نبود هم سالم بودن هم سفید

جوگیر شدم

سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.