2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 45 پست

وای فک کن من پیج کاریم با دو کا فالور که با بدبختی جمع کرده بودم اینجوری شد

پنج تا پیج زدم همه همینطوری

دیگه بیخیال شدم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم ندارم اینستا گریه نداره

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . درخواست دوستی هم نمیدم.......بعضی ها راه و چاه نشونشون دادیم به جا که راه برن با کله رفتن تو چاه . خودته بدبخت کردی همین . کاش میفهممیدی چرا ترسوندمت که به خودت بیای تا اعتماد نکنی ولی مثل اینکه اوضاعت خرابه با مخاطب خاصی نیستم کسی به خودش نگیره

وای فک کن من پیج کاریم با دو کا فالور که با بدبختی جمع کرده بودم اینجوری شد پنج تا پیج زدم همه همینط ...

دوس دارم اینستا داشته باشم چرا انقد بدبختم من دیگ چیم ک حتی اینستا هم گردنم نمیگیره😭😭😭😭😭

شاید توی یک روز بیشتر از ۱۰۰ نفر رو فالو کردی

ربط داره؟

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
بخاطر فیلترشکنه

چرا به خاطر این؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

دوس دارم اینستا داشته باشم چرا انقد بدبختم من دیگ چیم ک حتی اینستا هم گردنم نمیگیره😭😭😭😭😭

ببین من هر پنج تا پیجو هعی پست بزار و کپشن و و...تا تموم میشد پیام تعلیقی میومد فک کن من چه بدبختی یهو دو کا فالور دود شد رفت هوا

خیلی براش زحمت کشیده بودم

بله چون اینستاگرام فکر می کنه انسان نیست و رباتهای هک کردنه و فعالیت رو تعلیق می کنه البته راه درست ...

راهش چیه

پنج تا پیج زدم همش تعلیق شد