zohrehhhhhhh مدیر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 عنوان بی بی چک فردا | مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 46 پست سلام فردا بی بی میزنم موعد که زدم منفی بود الان چهار روز ازش گذشته دعا کنید ممثبت باشه فردا پری هام منظم نیس بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت 1397/03/24 | 02:11 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 اره دکتر به خودمم گفت بعد 6 ماه اگه باردار نشدی بیا درمان دارویی رو شروع کنیم . ولی منکلا عجولم مخصو ... اولش خیلی پیش میاد عقب و جلو بشه بخاطر اقدامه بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
asaliiiiiiiiiii عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 912 متفورمین میخوردم عالی بود حالا 3 ماهه دارم گلوکوفاژ میخورم باید بهش بگم دوباره متفورمین بده
asaliiiiiiiiiii عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 912 اولش خیلی پیش میاد عقب و جلو بشه بخاطر اقدامه بابا بدبختی من اینه که نمیتونم اسپرم رو نگه دارم
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 متفورمین میخوردم عالی بود حالا 3 ماهه دارم گلوکوفاژ میخورم باید بهش بگم دوباره متفورمین بده من با گلوکو فاژ خوبم متفورمین سردرد خالیه برام بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 بابا بدبختی من اینه که نمیتونم اسپرم رو نگه دارم چرا پاهات بزن به دیوار و تا یک ساعت نگه دار بعد همونجوری بدون لباس فقط بخواب دراز بکش بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 ایشالا دوتامون زود نی نی دار شیم دو تا کاکل ب سر اره ایشالا من پسر دوس دارم یعنی یدونه بچه میخوام پسر بشه میشه جبران همه این ساا ها نبودش بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 شما چند سالته چند ساله ازدواج کردی شما چی بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 من22 2 سال بعضی وقتا میگم نکنه کلا نازا باشم نه نترس من قول میدم نیستی بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 فردا بی بی رو خبر میدم مثبت شد شبت خوش بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت