2777
2789
عنوان

کودک اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 198 پست
خدا کنه دختر منم نرمال بشهمن هیچی از دنیا نمیخام

کاملا درکت میکنم. از منی که تزمو تو مرکز طبی کودکان گذروندم اینو بپذیر. بچه هایی که مادر و پدرشون بیماری بچه رو پذیرفتن و براش تلاش کردن. بچه های خوشبخت و شاد و سالم تری نسبت به اونایی دارن که در ناراحتی بیماری بچه میمونن..

گریه و ناراحتی هاتو بکن. بعد بشین واسش برنامه بریز و تلاش کن، احتمالا شاغلی و سختت خواهد بود ولی هرچند سخته ولی اخرش شیرینه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر من یادگیریش خوبهمثلارنگ ها رو کامل بلده دوبار گفتم یاد گرفتولی کلا مشکلات دارهمثلا تو کلاس مادر ...

ببین من روانشناس یا دکتر نیستم ولی بنظرم باهاش تو خونه بازی هایی رو انجام بده که نیاز به صدا کردن و پیدا کردن و توجه بیشتر داره

مثلا یه عروسکی که دوست داره یا هر چیز دیگه ای رو ببر قایم کن بعد باهاش برو بگرد پیداش کن

یا با باباش سه تایی قایم موشک بازی کنین که یادبگیره چجوریه بعد بزار اون بیاد دنبالت تو هم صداش کن که زودتر پیدا کنه

اره دوست دارم اقدام کنم ولی انقدر سر این اصطراب دارم میترسم بچه دومم هم اسیب ببینه

دلم روشنه که کلا اتیسم نیست و صرفا یه درونگرایی یا همچین چیزیه..

ایشالا هم اضطرابت از بین بره هم دومی بیاری که کلی روحیت از این رو به اون رو میشه.💕

کاملا درکت میکنم. از منی که تزمو تو مرکز طبی کودکان گذروندم اینو بپذیر. بچه هایی که مادر و پدرشون بی ...

من از نوزادی ک واکنش ب اسم نداشت فهمیدم یه چیزی هست

از همون موقع تا الان برام عادی نشده

داغم سرد نمیشه اصلا

بنظرم باید روانپزشک برم

ببین من روانشناس یا دکتر نیستم ولی بنظرم باهاش تو خونه بازی هایی رو انجام بده که نیاز به صدا کردن و ...

کلا اصلا تو بازی های مشارکتی همکاری نمیکنه

هرکار میکنم میره یه ور دیگه

دلم روشنه که کلا اتیسم نیست و صرفا یه درونگرایی یا همچین چیزیه..ایشالا هم اضطرابت از بین بره هم دومی ...

الهی امین

برای دخترم دعا کنید

برای همه ی طفل معصوم هایی ک گناهی ندارن و درگیرن

من از نوزادی ک واکنش ب اسم نداشت فهمیدم یه چیزی هستاز همون موقع تا الان برام عادی نشدهداغم سرد نمیشه ...

متاسفم، واقعا غم بزرگیه. برو پیش روانشناس خوب، مهارت کنار اومدن با این شرایطو بدست بیار.

من قدرت والدین اگاه رو تو مدیریت بیماری فرزند دیدم.

از پسش بر میای

خب خفیف خیلی جای پیشرفت داره پسر منم خفیف بود الان ۸سالشه خیلی از مشکلاتش حل شده و داره مدرسه میره و ...

امیدوارم اونقدر موفق باشه ک خستگی بزرگ کردنش از تنت بیرون بره

ببخشید چ سنی متوجه شدی اوتیسم داره؟ چ علایمی داشت