2777
2789
عنوان

کودک اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 198 پست
خانه بازی و تو جمع بچه ها میبریش؟ کلا در طول روز کجاها میبریش؟ چیکار میکنه

کلاس مادر کودک میبرم

اونجا همه با مربی همکاری میکنن این برا خودش جدا بدو بدو میکنه و بپر بپر

طبیعت میبرم

کاردرمانی هم تازه شروع کردم یه حالت بازی درمانی هست

اسی یه چیز بگم اینقدر نا امید نباش بنظرم اوتیسم نیست اگه هم باشه خیلی خفیفه تاپیکات رو نگاه کردم ببی ...

اره خداروشکر پیشرفتش خوب بود

ولی ازینکه هیچ وقت نرمال نشه میترسم

انقدر توی اینستا فیلم بچه های اتیسم میبینم داغون شدم

کل زندگیم رفته تو حاشیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بردیش دکتر؟ دکتر براش تشخیص اوتیسم داده؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

یوروویتالدختر من چیزای ساده رو میفهمهمولا فلان چیزو بده دایی یا مامان و اینا انجام میدهیا هرچیو بگی ...

وای، خیلی ببخشید چ بیخود اسم اوتیسم رو بچه میزاری، این بچه کم کم پیشرفت میکنه، حالا ببین تا تولد سه سالگی چ تغییراتی میکنه، بچه ی پسرخالم هم همینجوری بود الان خوب شده، ولی کلا حال نمیکنه بین بچه هاس،خودش تنهایی بازی میکنه ولی از همه لحاظ زرنگه، هر بچه ای یه شکله دیگه، ، این چیزا ک میگی مال بچه اوتیسم نیست، انقد حرص نخور

....

اخه نارون فیلم های کوچیکیش خیلی قشنگ حرف میزنه و بازی میکردهحتی سنجشم قبول شده مدرسه عادی رفته یهو پ ...

اره درسته ولی همون موقع هم طیف متوسط رو به شدید بود..برای شما میگید خفیفه پس زمین تا اسمون فرق داره..با تمرین و تکرار شبهِ عادی میشه.

درمورد ناراحتی واقعا حق داری ..از حرف انگیزشی متنفرم ..سختی های خودشو داره این راه..ولی خب دنیا که به آخر نرسیده .میدونم حرفم کلیشه ایه ولی بچه دوم با شرایط شما که مشکل مالی ندارین ،خیلی خوبه! این حرف من نیستا حرف تمام کسایی که دیدم بچه اول مشکلی داشت و بعدی اوردن

حتی مامان نارون گفته بود پشیمونم چرا بچه دار نشدم و الان دیگه نمیتونه بارداربشه.

کلاس مادر کودک میبرماونجا همه با مربی همکاری میکنن این برا خودش جدا بدو بدو میکنه و بپر بپرطبیعت میب ...

ادامه بده، بچه ی پسرخاله م، هنوزم ک مثل آدم بزرگا حرف میزنه و همه کار میکنه، هنوزم تو جمع بچه ها برا خودش بازی میکنه و بپر بپر، اصلا ب چیزای بد فک نکن، بگیر بخواب، کم کم تغییرات مثبت میکنه، فقط ب حال خودش ولش نکن،

....

بردیش دکتر؟ دکتر براش تشخیص اوتیسم داده؟

دکتر قطعی نگفت

ولی گفت اگر باشه خفیفه

چون مثلا دکتر بعش میگفت دستتوبیار بالا یا پاتو بیار بالا انجام میداد

یا صداش میکرد نگاه میکرد گفت قطعی نمیشه کفت اتیسم

ولی تاخیرش مشهوده

دکتر قطعی نگفتولی گفت اگر باشه خفیفهچون مثلا دکتر بعش میگفت دستتوبیار بالا یا پاتو بیار بالا انجام م ...

شاید اصلا اوتیسم نباشه

اوتیسم هم باشه اوتیسم خفیف زیاد مشکل نداره خیلی از دانشمندان اوتیسم خفیف بودن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

وای، خیلی ببخشید چ بیخود اسم اوتیسم رو بچه میزاری، این بچه کم کم پیشرفت میکنه، حالا ببین تا تولد سه ...

دختر من یادگیریش خوبه

مثلارنگ ها رو کامل بلده دوبار گفتم یاد گرفت

ولی کلا مشکلات داره

مثلا تو کلاس مادر کودک نگاه بچه ها نمیکنه اصلا انگار وجود ندارن

من میگم مگه میشه ادم نگاه نکنه

یا مربی هرچی صداش کنه اون تو فاز خودشه

اره درسته ولی همون موقع هم طیف متوسط رو به شدید بود..برای شما میگید خفیفه پس زمین تا اسمون فرق داره. ...

اره دوست دارم اقدام کنم ولی انقدر سر این اصطراب دارم میترسم بچه دومم هم اسیب ببینه

دکتر قطعی نگفتولی گفت اگر باشه خفیفهچون مثلا دکتر بعش میگفت دستتوبیار بالا یا پاتو بیار بالا انجام م ...

بچه های اوتیسم خفیف خیلیاشون مدرسه عادی میرن حتی خیلیا تو بزرگسالی تشخیص اوتیسم خفیف گرفتن

اره خداروشکر پیشرفتش خوب بودولی ازینکه هیچ وقت نرمال نشه میترسمانقدر توی اینستا فیلم بچه های اتیسم م ...

همین پیشرفت خیلی خیلی نشانه خوبیه مطمئن باش دختر تو هم مثل بچه های دیگست مشکلی نداره فقط شاید یکم نیاز به کار کردن زیاد باهاش داره و شاید کمی دیر تر عین بقیه بچه ها بشه درکش ولی میشه

بالا هم دیدی که یه خانم گفت بچش اتیسم خفیف داره الان مدرسه میره درسش خوبه خداروشکر عین بچه ها دیگه