2777
2789
عنوان

کودک اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 198 پست
خب وقتی بچه های دیگه استاندارد های رشد ذهنی رو دارند طبیعیه ک نگران باشیمفرم های غربالگری کاملا نشون ...

درسته پیشرفتشون مثل بچه های هم سنشون نیست ولی هیچ ریکشن مشکوکی همندیدمتو رفتاراشون فقط انگار نسبت به هم سناشونکوچیکترن البته دوقلوهام هفت ماهه دنیا اومدن و از همون اول به ما گفتنبا بچه های دیگه مقایسشون نکنید

بله با همبازی میکنن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درسته پیشرفتشون مثل بچه های هم سنشون نیست ولی هیچ ریکشن مشکوکی همندیدمتو رفتاراشون فقط انگار نسبت ب ...

کلا دوقلوها مخصوصا نارس تاخیر رشد دارن یه مقدار

برا بچه های شما طبیعیه

ولی دختر من نه متاسفانه 😔

پسرمن یه سال ونیم شه توجمع گریه میکنه میادمیچسبه به من در هاروهم هی بازوبسته میکنه نمیدونم چی بگم خد ...

دختر من باز بسته کردن در براش یه کلیشه طولانی شده بود

یه کار بی هدف تکراری

الانم مثلا گیر میده به یه تیکه پارچه یا درب قوطی یا هرچیز بیخودی مثلا دو سه شبانه روز بدون وقفه تو دستشه

اگر بگیریم ازش تا صبح گریه میکنه

وابستگی ب اشیا داره ک اینم علایم اتیسمه

عزیزم من به دختر خاله ام گفتار درمان و کار درمان برای پول بیشتر میگفتن اوتیسم داره

تا ۴ یالگی حرف نمیزدن

اصلا هپروت

صدا میکردی جای دیگه بودن

تلوزیون گوشی جمع کردیم

بازی های فکری ارتباطی

پارک

هرچییی که مفیده یکسال تمام انجام دادیم

الان عین بلبل حرف میزنه و مثل سابق نیست

گلم شما توهمی شدی فیلم کودکان اتیسم ونبین اصلا بچه سالمه خیالت راحت فقط تی وی روکامل قطع کن گوش

ی نبینه هرروز بی وقغه چندماه تایکسال ببرپارک بچه رواولا تا دوماه شایدارتباط نگیره ولی بعدش ازهرنظراوکی میشه باورکن که میشه به حرفم ایمان داشته باشه انقدموثره نگفتنی

عزیزم من به دختر خاله ام گفتار درمان و کار درمان برای پول بیشتر میگفتن اوتیسم دارهتا ۴ یالگی حرف نمی ...

الان چند سالشه؟ ینی درک و ارتباطش اینا نرمال شده کامل؟