2777
2789
عنوان

کودک اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 198 پست
چند روز ب صورت اتفاقی تاپیک راجع ب اوتیسم دیدم خیلی استرس گرفتم راستش خواستم ببینم چ علایمی داره؟

ببین هر بچه فرق داره

مثلا دختر من واکنش ب اسم نداشت

هنوزم افتضاحه

لبخند اجتماعی داشت ، خوابش عالی بود ، بچه هارو دوست داشت

ولی به شدت بدغذا بود و از همون شش ماهگی اصلا توی جمع های شلوغ مثل مسجد نمیومد انگار جن زده میشد غش میکرد از گریه

و دایم درهارو باز بسته میکرد

تماس چشمیش فکر میکردم خوبه ولی الان بچه های کوچیک رو میبینم میفهمم دخترم تماس چشمیشم بد بوده

مثلا بچه های کوچیک هرکار میکنن نگاه مادرشون میکنن تا واکنشش رو ببینن ، توجه اشتراکی دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم شرمنده درک میکنم خیلی سخته چطورتشخیص دادیداوتیسم میشه حرکات ورفتاراشوبگید خواهش میکنم

ببین هر بچه فرق داره

مثلا دختر من واکنش ب اسم نداشت

هنوزم افتضاحه

لبخند اجتماعی داشت ، خوابش عالی بود ، بچه هارو دوست داشت

ولی به شدت بدغذا بود و از همون شش ماهگی اصلا توی جمع های شلوغ مثل مسجد نمیومد انگار جن زده میشد غش میکرد از گریه

و دایم درهارو باز بسته میکرد

تماس چشمیش فکر میکردم خوبه ولی الان بچه های کوچیک رو میبینم میفهمم دخترم تماس چشمیشم بد بوده

مثلا بچه های کوچیک هرکار میکنن نگاه مادرشون میکنن تا واکنشش رو ببینن ، توجه اشتراکی دارن

اره خداروشکر پیشرفتش خوب بودولی ازینکه هیچ وقت نرمال نشه میترسمانقدر توی اینستا فیلم بچه های اتیسم م ...

بچه های منم دوساله و نیمه هستن دوقلو ولی هنوز جمله نمیگندر حد کلمه پوشک میکنم و در مقایسه با هم سن و سالهاشون انگار اینا یکسال کوچکترن ولی مشکلی نمیبینم چون حرکاتشون طبیعیه هر چند عقب تر... شما چه انتظاری از بچه تو این سن دارید ؟شاید خیلی با بچه های دیگه مقایسه میکنید

دکتر قطعی نگفتولی گفت اگر باشه خفیفهچون مثلا دکتر بعش میگفت دستتوبیار بالا یا پاتو بیار بالا انجام م ...

دخترتون درکش که خیلی بالاست شما نگران چی هستید ؟!

دوقلوهای من یکی کلمه های زیادی میگه و لون یکی که دختره در حد ۱۰ کلمه راحت فقط بلده مثلا آب بابا مامان آجی ..همین و اگه بگم دستتونو بالا ببرید شاید متوجه بشن ولی پا رو نه !

چرا من نگرانی رو احساس نمیکنم

[QUOTE=419728280]نه بال نمیزد نه اصلا دست ب عروسک نزده کلا بازی نمادین نداره[/QUOTE

چجوری خودشو سرگرم میکنه؟ قاشق دست میگیره غذا بخوره ؟

با مداد سعی میکنه رو برگهخط خطی کنه ؟

با اعضای خانواده ارتباط میگیره ؟

بچه های منم دوساله و نیمه هستن دوقلو ولی هنوز جمله نمیگندر حد کلمه پوشک میکنم و در مقایسه با هم سن ...

خب وقتی بچه های دیگه استاندارد های رشد ذهنی رو دارند طبیعیه ک نگران باشیم

فرم های غربالگری کاملا نشون میدن بچه یه چیزیش هست

دخترتون درکش که خیلی بالاست شما نگران چی هستید ؟!دوقلوهای من یکی کلمه های زیادی میگه و لون یکی که دخ ...

واکنش به اسمشون خوب بود از اول؟ بازی های تعاملی میکنند؟

[QUOTE=419728280]نه بال نمیزد نه اصلا دست ب عروسک نزده کلا بازی نمادین نداره[/QUOTEچجوری خودشو سرگرم ...

اینا رو داره

ولی ارتباطش ضعیفه

کلا بیشتر با خودش درگیره

اشتراک گذاری توی بازی و تعامل نداره

مثلا کلاس مادر کودک میبرم بچه های کوچکتر ازین هرکار مربی میگه انجام میدن ، میرن با مربی میرقصن ، قلقلک میدن همو، همو تشویق میکنن

دخترمن توجه نمیکنه و درک نمیکنه یه ور دیگه میچرخه برا خودش

ا

ببین هر بچه فرق دارهمثلا دختر من واکنش ب اسم نداشتهنوزم افتضاحهلبخند اجتماعی داشت ، خوابش عالی بود ، ...

پسرمن یه سال ونیم شه توجمع گریه میکنه میادمیچسبه به من در هاروهم هی بازوبسته میکنه نمیدونم چی بگم خدانصیب هیچ مادری نکنه خیلی سخته عزیزم خدابه دلت ارامش بده به بچت شفای کامل

کلا اصلا تو بازی های مشارکتی همکاری نمیکنههرکار میکنم میره یه ور دیگه

وای عزیزم وقتی دکترقطعی نگفته چیزی نیست عین منی انقدتحقیق کردی راجب این چیزااسترس داری باورت میشه دخترمن3سالش بودرنگارویادگرفت خیلی کاراش عقب بودخیلی کاراش جلوالان پسرمم خیلی کاراش حس میکنم ازهمسن وسالاش عقب تره دلیل نیست بگم اوتیسمه نگرتن نباش فک کنم دخترت درونگراست منم بچه بودم هیچ دوستی نداشتم باهیچ کسی بازی نمیکردم ازشلوغی وبازی های دسته جمعی متنفربودم الانم همینجوریم پسرمم همینه به هیچ بچه ای نگاه نمیکنه شایددوسه تاپیرمردببینه خوشش بیادمنوول میکنه میره کنارشون میشبنه یکبارهم نشده باهمسن وسالاش بازی کنه یانگاهشون کنه حتی بچه های بزرگترروهم دوست نداره چون مادری نگرانی مادربودن سخت ترین کاردنیاست اجرت باخداعزیزم خیلی خودتوتوفشارنزارانشاالله چیزی نیست

ببین هر بچه فرق دارهمثلا دختر من واکنش ب اسم نداشتهنوزم افتضاحهلبخند اجتماعی داشت ، خوابش عالی بود ، ...

نه عزیزم شایدشماسخت نمیگیری مثلابچع من هرکاری میکنه به من نکاه نمیکنه مگرکارایی که روش حساسم مثلاسمت تلویزیون نمیره چون یکی دوباررفته دادزدم سرش اروم برگشته بخاطراین میدونه حساسم اگریه وقتی بره منونگاه میکنه منم باانگشتم اشاره میکنم نه بیااینوریکم میاداینورتر

عزیزم به نظرم طبق گفتهات بچت نرماله 2نیم سال هنوز خیلی کوچیکه چه خوب که میگی رنگها و بلده یعنی از خیلی از بچه های عادی حتی جلوتره

میدونم نگرانی وحق داری

از ته دلم از خدا میخوام همش فقط یه نگرانی ویه اشتباه باشه و هیچ مشکلی نباشه

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __