2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم که 😑🚫

213 بازدید | 20 پست

طبق چیزایی که گفتین و مشورت با فک و فامیلم، میخوام اول خوابگاه دانشجویی یه اتاق کامل اجاره کنم یا اقلا دو نفره بعد برم خونه پیدا کنم (که به شدت چنین موردی سخته)

شهری که توش دانشگاه قبول شدم خوشبختانه از اون شهرهای خشک و مذهبی و حال به هم زن نیست که برای هر چیزی زندگیتو زهرمار میکنن ولی خب از یه سمتی هم خیلی دیگه قرتی و open هستن.

میگفتن اگه بخوای همخونه بگیری با ساعات برگشتش باید کنار بیای.

شرایطم برای همخونه گرفتن اینه:

خانم باشه

اتاق مجزا داشته باشیم

سرویس بهداشتی باید ایرانی باشه

درس خون باشه و حتماااااا دانشجو باشه نه دانش آموز یا شاغل

اعتیاد نداشته باشه

ساعت برگشتنش نهایت باید تا ۹ باشه

سر و صدا نداشته باشه

حیوون خونگی پر سروصدا نداشته باشه

ساعت های تعیین شده مهمون بیاره خونه اونم فقط خانم

و...

به نظرتون چیزی جا نذاشتم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوووووو اگر میخواید دوتایی خونه بگیرید شما چرا شرط میزارید بعد همشم درست ساعت رفت و امد اون به شما چه ربطی داره اصن شاید بخاد بره مهمونی رستون سینما

به شما چه ربطی داره😐😐😐کارای مربوط به خونرو بگید نه فضولی تو زندگی مردم شما همخونه ای نه مامانش ک

اوووووو اگر میخواید دوتایی خونه بگیرید شما چرا شرط میزارید بعد همشم درست ساعت رفت و امد اون به شما چ ...

گمونم قانون هم خونه داری رو نمیدونی ولی خب چون یاد نگرفتی یادت میدم:

برای منی که شرایطم استرسیه و دچار میگرن پیشرفته هستم، سروصدا و اینجور مسائل به شدت تعیین کنندهی آرامش هردوطرفه. منم دنبال کسی نیستم که شب و روزش پاشه بره سینما کسی رو میخوام که درسشو بخونه، روزا کارشو بکنه و بعد از دانشگاه مثل خودم خونه باشه. همین اوووووو گفتنم نداره.

آخه یجورایی اخلاقات خاصه🤭😂به سرویس بهداشتی هم فکر کردی،من بودم فقط میگفتم خانم باشه و تمام دیگه ای ...

سرویس بهداشتی که دیگه واقعا نیازه بهش فکر کرد. اومدیم یکی دچار بیماری بود فرداش انتقال ویروسش به ما داده بشه شما پاسخگویی؟