2777
2789
عنوان

کمک میخامiuiکنم

86 بازدید | 17 پست

سلام خانوما میخام ای یو ای کنم چند درصد احتمال موفقیت وجود داره خودم ۲۳ سالمه سالمم همسرم اسپرمش فقط سرعت نداره

چند بار باید انجام بدیم نتیجه بده و اینا کسی اگه میدونه راهنمایی کنه لطفا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انشالله براتون موفقیت امیز باشه من ۲ بار انجام دادم منفی شد

ممنون عزیزم برای شما انشاالله مثبت بشه چرا منفی میشه دلیل خاستی داره

ببخشید یه سوال هر سری چقدر هزینش میشه؟

همسرتون ازمایش اسپرم داده؟ اگه مشکل اصلیشون سرعت و تحرک کم اسپرم باشه iui راه مناسبیه.اما اگه تعداد ...

داده ۱ سال پیش الان میخاد فردا دوباره بده امید به خدا بیینم چی میشه سری پیش فقط سرعت نداشت دکتر گفت واریکوسل داره عمل کرد دیگه تا الان از نداد الان دوباره دکتر گفته بده ببنیم دلیل ناباروری چیه

همسرتون ازمایش اسپرم داده؟ اگه مشکل اصلیشون سرعت و تحرک کم اسپرم باشه iui راه مناسبیه.اما اگه تعداد ...

عزیزم ببخشید یه سوال دکتر برای شما عکس رنگی رحمم نوشت ؟

اگه اره میشه بگی چطوره

عزیزم ببخشید یه سوال دکتر برای شما عکس رنگی رحمم نوشت ؟اگه اره میشه بگی چطوره

بله عزیزم بعد از منفی شدن iui اولم عکس رنگی رحم نوشت ک تو عکس مشخص شد هر دو لوله فالوپم گرفتگی و چسبندگی دارن، دکتر با iui دوم مخالف بود گفت بخاطر چسبندگی نمیگیره و منفی هم شد طبق حرف دکتر، هزینشم ازمایشگاه ۴ تومن دکتر ۴ تومن کلا ۸ تومن.

بله عزیزم بعد از منفی شدن iui اولم عکس رنگی رحم نوشت ک تو عکس مشخص شد هر دو لوله فالوپم گرفتگی و چسب ...

چه بد عزیزم انشالله دامنت سبز بشه فک کنم شما باید ای وی اف کنی حالا دکتر قبل ای یو ای به من ازمایش داده و عکس رنگی و دکتر قلب و ازمایش خونو گفته همه چیو چک کنه بعد

چه بد عزیزم انشالله دامنت سبز بشه فک کنم شما باید ای وی اف کنی حالا دکتر قبل ای یو ای به من ازمایش د ...

عزیزم یه چیز دیگه راستی میگن این عکس رنگی که میکیرن لوله ها باز میشه نشد واسه شما ؟

و اینه درد داشت؟

چه بد عزیزم انشالله دامنت سبز بشه فک کنم شما باید ای وی اف کنی حالا دکتر قبل ای یو ای به من ازمایش د ...

اره عزیزم دکتر بهم گفت ک باید ivf کنم و گفت طبیعی باردار نشو بخاطر چسبندگی هات حاملگیت خارج رحمی میشه، اما من طبیعی اقدام کردم و باردار شدم نی نی کوچولوی من الان۷ روزشه. انشاالله قسمت شما

اره عزیزم دکتر بهم گفت ک باید ivf کنم و گفت طبیعی باردار نشو بخاطر چسبندگی هات حاملگیت خارج رحمی میش ...

وای عزیزم چقدر خوشحال شدم خدا ببخشه بهت انشالله سایتون هنیشه بالاسرش باشه ممنونم عزیزم از محببتون