2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرشوهر خوب من کسی است ک انتخابش من بودم واگر اشتباه کنه سریع معذرت میخواد..یادمه اولین باری ک ازش ناراحت شدم ب شوهرم گفتم تا دم در ماشین داش میگف من پیر شدم ب خدا نفهمیدم چی گفتم...کار ب حدی کشید ک من بهش گقتم بیخیال دیگه...شما بزرگ مایی
مادر شوهر خواهر شوهر منم خیلی خوبن تازه من با مادر شوهرم تو یه ساختمون هستیم ولی با هم هیچ مشکلی نداریم
تا زنده ای در برابر کسی که به خودت علاقه مند کرده ای مسئولی....این جمله برا من جای تامل داشت شما هم بهش فکر کنید
براش یه صلوات بفرستید اگه دوست داشتید 12 سالی هست که همسرم از نعمت مادر محرومه و الحق که بهترین مادر دنیا بود ...اینو توی تربیت بچه هاش به خوبی میبینم خدا رحمتش کنه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بیشتر ببینید
همیشه از خدا ی مادرشوهر خوب میخواسم...غیبت نمیکنه پشت سرم ..هرچی هس جلوم میگه..ناراحتم ک میشم میگه..میگم رفعش کنی..مادرتم..میخوای پشت سرت بگم؟ن نمیگم..چون دوستت دارم
مادر شوهر منم خیلی سعی داره بگه چون دختر نداره من دخترشم و سعی داره خیلی خودشو خوب نشون بده منتها کلا از اوناست که باید گفت از ان نترس که های و هو دارد از ان بترس که سر به تو دارد . تهش مادر شوهره کاریش نمیشه کرد
از یه جایی به بعد سخت ترین کار دنیا باور کردن آدمهاست.
چهم خانم فهمیده ای صدای زندگی
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بیشتر ببینید
مادر شوهر منم جلب نیست اذیت کنه یا پشت سرم حرف بزنه فقط موزیانه دخالت میکنه تو کارا . یجورایی زیر پوستی خخخخ ولی کلا از بس یواش حرف میزنه و کار میکنه و راه میره رو اعصاب منه بدتر از همه خیلییییی تعارف میکنه
از یه جایی به بعد سخت ترین کار دنیا باور کردن آدمهاست.
مال منم خوبه خداروشکر
گاهی وقتا لازمه مثل یک رهبر ارکستر رفتار کنیم : به همه پشت کنیم و مشغول کار خودمون باشیم چون درست بعد از اینکه کارمون تموم شد ، همه ی اون کسانی که بهشون پشت کرده بودیم مجبورن بلند بشن و تشویقمون کنن .
بیشتر ببینید