2777
2789
عنوان

جوش زیر پوستی

135 بازدید | 33 پست

سلام دوستان

میشه لطفن وقتی خوندید نظر بدید نظراتون برام ارزشمنده 💕

من ۲۰ سالمه پوست صورت تمام دوستام مثل آینه صافه و اصلا هیچ کرم پودری نمیزنن خیلی پوست شادابی دارن انگاری مثل پوست نوزاده و پوست یک دستی دارن بعد پوست من پر از جوش زیر پوستی و پوستم یک دست نیست و رنگ صورتم انگار داره تیره تر میشه یه جور شده که بچه ۴ ساله بهم میگه صورتت پر جوشه بعد قیافهم بد نیستا فقط پوستم داغونه تو نینی سایت یه نفر گفته بود از کلیندامایسین استفاده کرده و جواب داده من تازه شروع کردم زدم بدک نیست ولی میشه لطف کنید بگید چی استفاده میکنید و اگر کسی شرایط منو داشته و پوستش خوب شده میشه روش درمانشو بگه لطفن

انقدر اعتماد به نفسم اومده پایین بخاطر پوستم مجبورم ماسک بزنم و نفس تنگی میارم خیلی موقع ها

تا الان بجز کلیندامایسین چیزی استفاده نکردم

بخدا ازبس گرونی شده میترسم چیزی بگیرم و جواب نده!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز باید بری دکتر پوست که دقیق بفهمه جوشه یا فولیکولیت و درمانش متفاوته

مثلا برای فولیکولیت آنتی بیوتیک میدن

برای جوش لایه برداری و پاک کننده مثل آزلادرم و سالیسیلیک اسید و نیاسینامید برای کنترل چربی پوست

نمیدونم کجایید ولی مثلا تهران دکتری که من میرم خیلی خوبه ، داروهایی که داد چون ساختنی هم بود هزینه چندانی نداشت و چون هیئت علمی دانشگاهه توی بیمارستان رازی و خمینی هم هست و ویزیتش خیلی کمه و فکر میکنم در شهر های دیگه هم باشه همچین چیزی

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

برای جای جوش و جای فولیکولیت هم درمانش متفاوته و درمان فولیکولیت رو برای جوش انجام بدی پوستت داغون میشه

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

عریزم ازمایش برو بعدسرسفید هست جوش هات

همشون زیر پوستین و یه جورین خیلی کوچیکن

تو نور افتاب واضح میشن

بعضی هاشون سر سفیدن بعضی ها نه تو پیشونیم خیلی زیاده

[QUOTE=419721242]عزیز باید بری دکتر پوست که دقیق بفهمه جوشه یا فولیکولیت و درمانش متفاوته مثلا برای فولیکولیت آنتی ب ...[/QUOT

اهان ممنون

دکتری رفتید وزیت آنلاین نداره چون من همدان هستم

[QUOTE=419721242]عزیز باید بری دکتر پوست که دقیق بفهمه جوشه یا فولیکولیت و درمانش متفاوته مثلا برای ...

نمیدونم

حتما شهر شما هم بیمارستان دولتی باید باشه

اسم دکتر من زهرا صفاریان

خواهش میکنم بدون تجویز پزشک آنتی بیوتیک نخورید ، باکتری های مفید سطح پوستتون هم از بین میره و بد تر میشه پوست