2777
2789

نه

مگه میشه اصلا

من تو این مدل زندگی ها اصلااا نمیمونم

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تا دلت بخاد پیش اومده

مردا تو این شرایط فکر میکنن زنا هم مثل خودشون دوس دارن تنها باشن

من دلم میخاد پارش کنم

ولی متاسفانه زورم نمیرسه و دعوا راه میندازم😐😂

میدونم بی سیاستم واقعا بلد نیستم چه کنم

خوش باش که هر که راز داند🌹داند که خوشی خوشی کشاند🌹شیرین چو شکر تو باش شاکر🌹شاکر هر دم شکر ستاند♥️خدایا شکرت🤲♥️

اره پیش اومده ،ولی من دوست ندارم وقتی گریه میکنم کسی مزاحمم بشه اون لحظه دوست ندارم با کسی حرف بزنم ...

خب همون لحظه ای ک بی نوجهیش رو دیدی چیکار کردی چی گفتی بهش

بعدن درست شد خودش اومد سمتت ؟

تا دلت بخاد پیش اومدهمردا تو این شرایط فکر میکنن زنا هم مثل خودشون دوس دارن تنها باشنمن دلم میخاد پا ...

منم خیلی ساده و بی سیاستم همین باعث میشه بی ارزش باشیم

منم خیلی ساده و بی سیاستم همین باعث میشه بی ارزش باشیم

آره واقعا

بدبختی اینجاست عامل گریه هامم خودشه واقعا قلبم آتیش میگیره🥺

اگر کسی راهکار مفیدی داد ممنون میشم منم در جریان بزاری

خوش باش که هر که راز داند🌹داند که خوشی خوشی کشاند🌹شیرین چو شکر تو باش شاکر🌹شاکر هر دم شکر ستاند♥️خدایا شکرت🤲♥️

بگیم شد میری طلاق میگیری واس ی چیز الکی؟

برای من بیتوجهی اصلاااا الکی نیست

خیلی خیلی برام مهمه

بیتوجهی ببینم بدون توجه به اخطار هام و تصحیح نشدن شخص مقابل طلاق هم نشه بگیرم،نمیمونم تو اون زندگی

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

برای من بیتوجهی اصلاااا الکی نیست خیلی خیلی برام مهمه بیتوجهی ببینم بدون توجه به اخطار هام و تصحیح ن ...

ماهم نمیتونیم بی توجهی رو تحمل کنیم ولی بخاطر خیلی از شرایط ها مجبوریم ادامه بدیم