2777
2789
عنوان

دکترابیان

21 بازدید | 4 پست

تب دارم چشمام بازنمیشه فکم دردمیکنه دلم درد میکنه از صبح ۵۰۰ دادم با این وضعیتم شکلات و نسکافه خریدم خوردم حالم بهم میخوره از همه چی نمیتونم حتی بشینم حالت تهوع دارم چیکارکنم راهنماییم کنید نمیتونم دکتر برم دیر وقته بیمارستان هم همچین وضعیتش خوب نیست دارم میمیرمممممم از استفراغ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با این علائم (تب، درد فک، دلدرد، تهوع، استفراغ) تفکیک سرماخوردگی از مسمومیت غذایی بدون معاینه پزشکی غیرممکن است و من هم نمیتوانم و نباید حدس بزنم. "درد فک" در سرماخوردگی نادر است و میتواند نشانهٔ یک عفونت جدیتر باشد. "استفراغ و تب بالا" هم میتوانند بدن را به شدت کمآب کنند.

به او بگو اگر تبش بالای ۳۸.۵ درجه است، یا اگر استفراغش آنقدر شدید است که حتی آب را هم نمیتواند نگه دارد و علائم کمآبی بدن (سرگیجه شدید، خشکی دهان) را دارد، یا اگر درد شکمش بسیار شدید و مداوم است، دیگر "صبر کردن" خطرناک است. "باید" به "اورژانس" برود.

تا رسیدن کمک، تنها کاری که میتواند بکند این است که جرعهجرعه آب بنوشد، مطلقاً چیزی نخورد، و دراز بکشد. لطفاً "تنهایش" نگذار و "مواظب" علائمش باش. 🤍

ی فضای سمی پر از قضاوت