el_ha_mm مدیر عضویت: 1405/01/28 تعداد پست: 973 عنوان در چ حالید | مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 22 پست برقمون قط شدهتو تاریکی فقط شامو دم گذاشتم اومدم نشستم تو حیاط آسمونو نگا میکنم فیلمی چیزی هست بگید نگا کنم خدایا مارو تو خیلی حساب باز کردیم 1405/05/18 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
el_ha_mm مدیر استارتر عضویت: 1405/01/28 تعداد پست: 973 ما دیشب این موقع برق قطع بود تا ساعت ده شب تو تاریکی بودیم و من میگرنم عود کرده بود ،الان یه کم سردر ... من دوستم برای میگرنش رفت دکتر از پیشونی براش فصد انجام دادن یکمم دارو خورد خیلی بهتر شد خدایا مارو تو خیلی حساب باز کردیم
سوارباد عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 3233 من دوستم برای میگرنش رفت دکتر از پیشونی براش فصد انجام دادن یکمم دارو خورد خیلی بهتر شد نمیدونم چکار کنم ،ام اس دارم ،از این ور میگرن امونم بریده تو هفته چند روز درگیرم
el_ha_mm مدیر استارتر عضویت: 1405/01/28 تعداد پست: 973 نمیدونم چکار کنم ،ام اس دارم ،از این ور میگرن امونم بریده تو هفته چند روز درگیرم دکتر نگف برای ام استون برید باشگاه یا ورزشی چیزی انجام بدید خدایا مارو تو خیلی حساب باز کردیم
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 12901 انرژی نداری ولی حال داری مهم اینه اره 🥲🤍یکمم سرم درد میکنه خیلی فشار آوردم ده دقیقه باید استراحت کنم 😭 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
etisinin عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 3122 چرا برای چی کجایید؟خدانکنه برق ما قطع شه تو حیاطم نمیتونیم بریم بشینیم از گرما روزی میرسد که دیگر نسبت به خیلی چیزها بی تفاوت می شوی، نه از بدگویی دیگران میرنجی و نه دلخوشی به حرف های عاشقانه اطرافت.به آنروز میگویند: پختگی (گابریل گارسیا مارکز)
سوارباد عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 3233 دکتر نگف برای ام استون برید باشگاه یا ورزشی چیزی انجام بدید بدنم جون نداره ،پاهام اذیته ،نه نگفت منم پیگیر نمیشم چون حس و حال بیرون رفتن ندارم همش خونه هستم
el_ha_mm مدیر استارتر عضویت: 1405/01/28 تعداد پست: 973 کجایید؟خدانکنه برق ما قطع شه تو حیاطم نمیتونیم بریم بشینیم از گرما ن اینجا خنکه ی نسیم ملایم خنکی ام داره میاد سمت کرج استان البرزشهرمون باغ و زمین کشاورزی زیاد داره بخاطراون هواش خوبه خدایا مارو تو خیلی حساب باز کردیم
raha2r عضویت: 1405/05/03 تعداد پست: 1180 میشه بیاین تاپیک آخرم حالم خوب نیس که جهان رنج بزرگیست، نگارا تو بخند💗✨