2777
2789
عنوان

عشق یکطرفه

101 بازدید | 18 پست

سلام

بهش ابراز کردم

گفت سلام خانم.....من احترام خاصی براتون قائلم سنم اونقدر هست احساسی تصمیم نگیرم شما ی حسی داشتین منم جوابتونو دادم حتی صادقانه با دوستتون صحبتون کردم و اصلا ناراحت نشدم و چیزی بدل نگرفتم مطمئنن دوستاتون بخاطر شما اینکاررو کردن

حالم بده😞

یعنی چی بادوستت صحبت کرده

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین مرد دنیا!!

چون اون نمیخواست با بی احساسی باهات وارد رابطه بشه و بعدا کات کنه و تو داغون تر میشدی... اون اتفاقأ به نفع خودت اینکارو کرد و و از احساسات سواستفاده نکرد... یکم فکرکن تازه خوشحالم میشی

وقتی که جو کاشته باشی توقع نداشته باش گندم برداشت کنی. اگر یه وقت احساس کردی خیلی بدبختی، به این فکرکن که خودت شیرجه زدی سمت تخمک؛ پس مسبب تموم مشکلاتت خودتی.

دوستم رفته بود از علاقم گفته بود

هیچ وقت همچین کاری نکنیدبنظرمن ازطرف آقابایدباشه نه خانم

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
۷ ساله ک گذشت😞

عشق یکطرفه به جایی نمیرسد،برای خودت ارزش قائل باش عزیزم

ایرادی تو این داستان نیست،مگه دخترا دل ندارن

واسه خودت گفتم