2777
2789
عنوان

قبولی کنکور

103 بازدید | 4 پست

با تراز کل۸۰۰۰ هوشبری و اتاق عمل پرستاری مامایی اینا میتونم دولتی اردبیل رشت زنجان قزوین بیارم؟یا تیپ ۳ مثل خلخال اینا منطقه دوام

موج دریا زده را تنگه ساحل قفس است...

ممکنه بیاری

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممکنه؟ینی حتمی نیس دانشگاهای تیپ ۳ هم ینی تراز خیلی بالا میخواد

منطقه سه باشی میاری البته احتمال هوشبری بیشتره و بهداشت

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

کاربر رهگذر یکی دوسال پیش با تراز ۷۸۰۰ هوشبری منطقه ۳ آورد، خودش کرمان بود، جیرفت آورد

فقط هلهله کنندگان برای قاتلان میناب، دست به چنین جنایت حیوان صفتانه ای میزنن# شهید_حمید رضا_رجب زاده