2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه

107 بازدید | 15 پست

سه روز دیگه تولد شوهرمه . پارسال یه کم از لحاظ مالی دست و بالم بازتر بود تو کافه براش گرفتم البته جشن دو نفره ولی در کل شوهرم خیلی خوشش نیومد و میگه جلوی جمع موذب میشم یا مثلا از سرکار اومده بود من بهش نگفته بودم که سوپرایز بشه الکی گفتم بیا بریم این پاساژ کنار خونه رو ببینیم بعد اونجا یه کافه هم داشت که از قبل هماهنگ کرده بودم باهاشون بردمش اونجا ولی انگار این چیزا بیشتر دخترا رو خوشحال میکنه تا مردا زیاد استقبال نکرد تازه ناراحتم شد گفت دوش نگرفته بودم و .... یه کمم بحثمون شد حالا امسال میگم ولش کن همین خونه بگیرم هم خرجش کمتره هم دیگه غر نمیزنه . یه کیک کوچیک بگیرم با شمع و آهنگ بزارم خوبه یا وسایل تزئینی هم بگیرم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برا شوهرم تو کافه سوپرایز کردم خیلی خوشحال شد

اره تو خونه بگیر تزئین نمیخواد خوردنیای بیشتری اماده کن

پروف خودمم شات نگیرید.متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

چه نازی داره شوهرت

تو خونه خودتون دونفر بگیرید و تمام

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
چرا اتفاقا خیلی ناراحت شدم دعوامون شد

عزیزم🥲اره خب حق داری به هرحال تو فکرش بودی و اینجوری بشه ی جورایی میخوره تو ذوقت امسال همون تو خونه سوپرایزش کن امیدوارم خوشحال بشه

چه نازی داره شوهرت تو خونه خودتون دونفر بگیرید و تمام

آره گفت من دوش نگرفته بودم و اینا میگفتی میگرفتم گفتم خب میخواستم سوپرایزت کنم دیگه

حالا قبل رفتن به سرکار دوش گرفته بودا

عزیزم🥲اره خب حق داری به هرحال تو فکرش بودی و اینجوری بشه ی جورایی میخوره تو ذوقت امسال همون تو خونه ...

آره همین تو خونه میگیرم ( از سرشم زیاده icon )

مرسی از همدلیت عزیزم