2777
2789
عنوان

تاپیک خساست

30 بازدید | 2 پست

خسیس ترین کسی که دیدین چه حرکتی زده اقا پارسال با یه وکیل خیرسرم فامیل رفتم خرید ومثلا فکرمیکردم خیلی لارج برای یه جفت جوراب بیست هزاری یه ساعت چونه میزد برای هرچیزی میرفت ارزون ترینشو پیدا میکرد فقط ارزانسرا میرفت دوستان بی پول نیستن برگشتم خونه خیلی ناراحت بودم شرف وابرو برام نذاشت 😂💔

شروع رژیم 1405/5/28 وزن شروع 70.5 برای یه بارم که شده میخوام قوی باشم باید به 55برسم💪هفته اول1405/6/3 وزن 68.900

من و همسرم با دوستش و خانومش رفتیم شمال

اونا ماشین نداشتن با ماشین ما رفتیم

تقریبا همه چیزو دنگی حساب کردیم اما بعضی جاها همسر من خرج کرد که زیاد نبود یه چیزایی هم من از خونه برداشته بودم که باهم خوردیم مثل برنج و جوجه و ماست و پنیر و میوه و اینا

تنها چیزی که اونا آورده بودن دوتا طالبی بود تو راه یکیشو بریدن باهم خوردیم برگشتیم رسیدم در خونه شون پسره طالبی رو برداشت گفت اینم برا ما بود 😐 ما هنگ کردیم طالبی رو برداشت برد😂 کلا از این رفتارای ضایع زیاد داره

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتر از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷