2777
2789
عنوان

بهم گفت گوساله🥲

442 بازدید | 48 پست

تازه آزمون قبول شدم یه چند باره پشت ماشین میشینم بعد پمپ بنزین رو اومدم رد کنم نمیدونم چیشد ماشینه الکی پشت سرم بوق زدو دستشو گذاشته بود روی بوق....بعد رد شد ویه مرد جوون پشت فرمون بود بلندددددد داد زد گوساله🥲💔

تازع یبارم داشتم خیلی خوب میرفتم یه مردی بهم پوزخند زد.. عابر بود

مردا چقدر کثیفن:)

نگاه کن اینجور مواقع اصلا نگاشون نکن

فقط آروم شیشه رو بیار پایین و انگشت وسطت رو بهشون نشون بده بعد گازشو بگیر برو

ما قوت پرواز نداریم وگرنه، عمریست که صیاد شکسته است قفس را...

اینا عقده ای هستن از عمد تا میبینن خانوم پشت فرمونه انگل بازی درمیارن توجه جلب کنن

اصلا بهشون توجه نکن

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توجه نکن

بابام همیشه بهم میگه اگه میخوای راننده خوبی باشی کاری به بقیه و حرفاشون نداشته باش مسیر خودت رو برو و حواست به رانندگی خودت باشه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
نگاه کن اینجور مواقع اصلا نگاشون نکنفقط آروم شیشه رو بیار پایین و انگشت وسطت رو بهشون نشون بده بعد گ ...

شانس من خاموش میکنم خودم ضایع میشم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
نگاه کن اینجور مواقع اصلا نگاشون نکنفقط آروم شیشه رو بیار پایین و انگشت وسطت رو بهشون نشون بده بعد گ ...

یبار این کارو کردم :)

ولی خب رانندگیم بده درست ولی خب دلیلش چیه انقدر وحشیانه با یه خانم رفتار میکنن

همه که راننده متولد نشدن :)

اگر میخوای راننده بشی، باید موقع برخورد با راننده های مرد هم گوشت رو ببندی هم چشمت رو.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.