2777
2789
عنوان

من حسودم

256 بازدید | 8 پست

حسودی میکنم وقتی میبینم چقدر ی سری ادما سالمن و زندگی راحتی دارن و تفریح میرن نگید تو که خبر نداری فلان قائدتا کسی این درد و داشت رو تخت بود اکثرا

(مسئله این نیست نمیتونم مسئله اینه من هر روز ی مشکل جدید جسمی دارم هربار ی درد جدید خسته شدم واقعا دلم خیلی وقتا میخواد بمیرم ولی هیچ دردی نکشم دیگه)

یاد ی حرفی میوفتم تایم کنکور گفتم (انیمه میخوام پانکراستو بخورم دیده بودم)(اسپویل❌)گفتم کاش جای دختره بودم بچها دختره مشکل داشت مریض بود همش و بعد با ی پسری اشنا شد ک رفیق بودن و همو دوست داشتنا ولی از رفاقت بیشتر نرفتن جلو من الان با ی ادمی اشنام همینجورییم و همشم مریضم خیلی ممنون واقعا🤡

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه مریضی داری؟

بگم مریضی خاصی نیست میخندی؟هنوز مشخص نشده یعنی پارسال ی جراحی کردم برای مشکلم اون اوکی شد از همون پارسال گوارشم ی جوری بود همش دکتر بودم باز درد پارسالم شروع شده پهلو به پشت و کمر و لگن و پشت لگن و بالای ناف نمیدونم.

بگم مریضی خاصی نیست میخندی؟هنوز مشخص نشده یعنی پارسال ی جراحی کردم برای مشکلم اون اوکی شد از همون پا ...

ببیشتر مشکل ت روحیه

ورزش کن تفریح برو

تنها نمون

مکمل گروه ویتامین بی بخور

ببیشتر مشکل ت روحیه ورزش کن تفریح برو تنها نمونمکمل گروه ویتامین بی بخور

مشکلم روحی هست درست ولی این درد باعثشه وقتی میرم روزمو شروع کنم میوفتم ی جا بخاطرش

اوه خدایا من همیشع ک میخام ارزو بدی بکنم منصرف میشم یکی خوبشو میگم😭😭

میبینی بنظرم خیلی جذاب بود یکی دوست داشته باشه ولی این ادم حتی درست دوسم نداره